Η αναζήτηση των κρυμμένων μαργαριταριών

Η αναζήτηση των κρυμμένων μαργαριταριών

unnamed.jpg

Με πρωταγωνιστές τα υπέροχα πλάσματα του βυθού και γραφικά πλημμυρισμένα από χρώματα έρχονται τα φρουτάκια Fish and Chips της Pariplay για να προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία στους παίκτες.

Τα φρουτάκια «Fish and Chips» που φέρουν την υπογραφή της εταιρίας Pariplay, μεταφέρουν τους παίκτες στα βάθη του ωκεανού όπου τα πλάσματα του νερού βρίσκονται εκεί για να χαρίσουν μεγάλες στιγμές.

Τα φρουτάκια διαθέτουν πέντε τροχούς με τρεις σειρές. Τα γραφικά είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να εκτοξεύουν τη διάθεση των παικτών. Τα σύμβολα περιστρέφονται μέσα σε κοραλλιογενείς κυλίνδρους. Στο φόντο κυριαρχεί το γαλάζιο χρώμα του βυθού και τριγύρω αποτυπώνεται η ζωή που υπάρχει στον ωκεανό. Στο βάθος ίσα που διακρίνεται το ναυάγιο ενός καραβιού, στον βυθό της θάλασσας.

Οι νέες αφίξεις της εβδομάδας στα παιχνίδια και η έκπληξη της ημέρας* στο ζωντανό καζίνο!

Τα υψηλής αξίας σύμβολα που εμφανίζονται στο παιχνίδι Fish and Chips είναι ένα καβούρι που κρατάει χρήματα, ένας χαμογελαστός αστερίας, μια βυθισμένη άγκυρα και ένας χάρτης που οδηγεί σε κρυμμένους θησαυρούς. Τα σύμβολα με την χαμηλότερη αξία αντιπροσωπεύονται από τις κάρτες της τράπουλας A, K, Q, J και 10. Το wild είναι η εικόνα που δείχνει ένα μπλε χέλι και βοηθάει τον παίκτη να ολοκληρώσει συνδυασμούς αντικαθιστώντας τα υπόλοιπα σύμβολα (εκτός των ειδικών εικονιδίων) αλλά ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργήσει και από μόνο του συνδυασμούς που φέρνουν μεγάλες επιτυχίες.

Το σύμβολο του scatter είναι ο καρχαρίας που φοράει ένα καπέλο και κρατάει στο χέρι του ένα ποτήρι με σαμπάνια. Αν ο παίκτης καταφέρει να προσγειώσει scatter οπουδήποτε στους κυλίνδρους τρία, τέσσερα ή πέντε θα βρεθεί μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις. Το μοβ χταπόδι που έχει μπροστά του ένα ανοιγμένο μπαούλο γεμάτο με θησαυρούς αποτελεί το ειδικό εικονίδιο που οδηγεί τον παίκτη σε έναν ξεχωριστό γύρο γεμάτο εκπλήξεις*. Ο μηχανισμός Lucky Reef ενεργοποιείται όταν εμφανιστούν οπουδήποτε στους τροχούς τρία ή περισσότερα χταπόδια. Σε αυτή τη φάση εμφανίζεται μπροστά στον παίκτη μια δεύτερη οθόνη με έξι κλειστά στρείδια. Το καθένα από αυτά, εκτός από ένα λαμπερό μαργαριτάρι, κρύβει και έναν πολλαπλασιαστή.

 * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις“21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ: 210 9237777”

Το κρίσιμο σταυροδρόμι των Βάσκων!

Το κρίσιμο σταυροδρόμι των Βάσκων!

Ετοιμάσου για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ με quiz για δυνατούς λύτες!

Ετοιμάσου για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ με quiz για δυνατούς λύτες!