Οι δράκοι κάνουν... παιχνίδι

Οι δράκοι κάνουν... παιχνίδι

cc125d02-7aa2-48b2-8797-2686f60291f2.jpg

Ένα νέο ταξίδι στον μυστηριώδη και ανεξιχνίαστο κόσμο της Ανατολικής Ασίας ξεκινάει με τον slot «Dragon Palace» της Lightning Box. Τα εικονικά ταξίδια στον μυστηριώδη και ανεξιχνίαστο κόσμο της Ανατολικής Ασίας είναι ένα συχνό φαινόμενο στο κόσμο των online slot games. Ένα ακόμη τέτοιο παιχνίδι με τίτλο «Dragon Palace» έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία Lightning Box και έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Σκοπός, είναι σε μια περιστροφή να εμφανιστούν όμοια σύμβολα σε γειτονικούς τροχούς. Τα όμοια σύμβολα θα πρέπει να ξεκινούν από τέρμα αριστερά. Ένας τεράστιος δράκος ξαπλώνει στην κορυφή των κυλίνδρων που περιστρέφονται στους τοίχους ενός παραδοσιακού κινεζικού ναού και υπάρχουν ήχοι που θυμίζουν παλιό slot να συντροφεύουν το παιχνίδι.

Κάποια από τα σύμβολα του παιχνιδιού είναι ένας πολεμιστής, ένας κυπρίνος Koi, μια χελώνα, μερικά κινέζικα νομίσματα και ένα ροζ λουλούδι λωτού. Οι φιγούρες της τράπουλας 9, 10, J, Q και αντιπροσωπεύουν τα σύμβολα χαμηλότερης αξίας. Το wild του παιχνιδιού είναι ο κόκκινος δράκος και εμφανίζεται μόνο στους τροχούς δύο, τρία και τέσσερα. Αντικαθιστά όλα τα υπόλοιπα σύμβολα εκτός από το scatter που είναι το εικονίδιο που παρουσιάζει τους ναούς στα σύννεφα.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο τόσο σε συσκευές tablet και smart phones όσο και σε σταθερούς υπολογιστές και laptop.

 

 

Ντέρμπι στο Οροσεν!

Ντέρμπι στο Οροσεν!

Γιορτή στην Πλατεία, δέκα χρόνια μετά…

Γιορτή στην Πλατεία, δέκα χρόνια μετά…