Έκρηξη χρωμάτων

Έκρηξη χρωμάτων

paint-r.jpg

Η δράση εκτοξεύεται με το νέο φρουτάκι “Paint” Ένα νέο φρουτάκι θα κάνει αυτή την εβδομάδα την εμφάνισή του στο καζίνο της Sportingbet και αναμένεται να εκτοξεύσει την διασκέδαση. Πρόκειται για το παιχνίδι «Paint» της OGS (1X2), που όπως λέει και το όνομά του επιφυλάσσει μια έκρηξη χρωμάτων και δημιουργίας.

Πρόκειται για ένα slot με τρεις γραμμές και πέντε κυλίνδρους που είναι τελείως διαφορετικό από όσα έχουμε δει. Ο κάθε κύλινδρος του παιχνιδιού έχει ξεχωριστό χρώμα και τα σύμβολα δεν περιστρέφονται αλλά μοιάζουν να πετάγονται, να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται μέσα από φούσκες που σκάνε, με διαφορετική σειρά κάθε φορά.

Όλο το παιχνίδι έχει πολύ έντονα, χαρούμενα χρώματα και ζωηρή μουσική ενώ έξτρα χρώμα προσφέρουν και τα σύμβολα του παιχνιδιού. Τα σύμβολα που εμφανίζονται στους τροχούς μετά από κάθε «περιστροφή» μπορεί να είναι τα σύμβολα της τράπουλας: A, K, Q, J και δέκα, παλέτες χρωμάτων και πινέλα, μπουκάλια με χρώματα που μεταφέρουν μηνύματα ή πολύχρωμες σταγόνες μπογιάς που… ξέφυγαν από το μπουκαλάκι τους για να εκτινάξουν την δράση.

Ένας συνδυασμός για να είναι νικητήριος πρέπει να ξεκινάει από την πρώτη αριστερή στήλη ενώ το παιχνίδι διαθέτει πολύχρωμο σύμβολο «wild» που περιστρέφεται προκειμένου να προσφέρει μια μεγάλη νίκη.

Πολύ διασκεδαστικό είναι και το έξτρα του παιχνιδιού που ξεκινάει μόλις σε μια περιστροφή τύχουν τρία ή περισσότερα σύμβολα "Bonus", τα οποία πρέπει να είναι σε συνεχόμενες στήλες και να ξεκινάνε από τον πρώτο τροχό. Μόλις ο παίκτης πετύχει τον στόχο, τότε μεταφέρεται σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον το οποίο αποτελούν πολύχρωμα μπαλόνια.

Ο παίκτης πρέπει να αρχίσει να σκάει τα μπαλόνια με το ποντίκι του προκειμένου να μεγαλώσει η νίκη του. Το μόνο άγχος θα είναι μήπως σκάσει το μπαλόνι που κρύβει την λέξη “END” και επιφέρει το τέλος του γύρου. Αν κάποιος πετύχει 4 συνεχόμενα σύμβολα σε μια περιστροφή τότε διπλασιάζεται η νίκη του ενώ αν πετύχει πέντε σύμβολα bonus τριπλασιάζεται. Η διαδικασία ενεργοποίησης των free spins είναι λίγο πιο χρονοβόρα και διαφορετική από ό,τι στα περισσότερα παιχνίδια slots.

Στον τρίτο τροχό κάποιες φορές εμφανίζεται τυχαία μια χρυσή σταγόνα χρώματος. Οι σταγόνες αυτές συγκεντρώνονται στον πίνακα που βρίσκεται στο δεξί μέρος του παιχνιδιού και μόλις φτάσουν τις πέντε ενεργοποιούνται οι δωρεάν περιστροφές.

Ένα γκολ ανά τέσσερα χρόνια!

Ένα γκολ ανά τέσσερα χρόνια!

Πρώτη από τις… πέντε!

Πρώτη από τις… πέντε!