Έκρηξη… διασκέδασης με τον Volcano Eruption

Έκρηξη… διασκέδασης με τον Volcano Eruption

Volcano-Eruption-review.jpg

 Ταξίδι σε ένα ηφαιστειογενές νησί με αμέτρητους θησαυρούς

Ως γνωστόν, οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν από την γη πάνω από 65 εκατομμύρια χρόνια πριν αλλά η NextGen και το slot παιχνίδι Volcano Eruption ταξιδεύουν τον παίκτη σε εκείνη την εποχή. Στο Volcano Eruption o παίκτης βρίσκεται σε ένα ηφαιστειογενές τροπικό νησί πριν τον αφανισμό των δεινοσαύρων και σκοπός του είναι να συγκεντρώσει όσους περισσότερους θησαυρούς από εκείνη την εποχή μπορεί.

350+ δημοφιλή παιχνίδια καζίνο και Ζωντανή ρουλέτα με ντίλερ που μιλούν τη γλώσσα σου!

Το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από ένα βουνό το οποίο κρύβει ένα μεγάλο ηφαίστειο που ο παίκτης θα ήθελε να εκραγεί καθώς θα του αποφέρει τεράστια κέρδη. Στην περιήγησή του στο νησί, θα συναντήσει πολλά φρούτα, τροπικά πουλιά, ουρακοτάγκους αλλά και δεινόσαυρους. Το κάθε ένα από αυτά κρύβει ένα μυστικό, ενώ ένας από τους στόχους είναι οι τρεις wild cards με το ηφαίστειο που εκρήγνυται.

Στο πίσω μέρος του παιχνιδιού δίνεται η εικόνα πως ο παίκτης κρύβεται μέσα στη ζούγκλα πίσω από τροπικά δάση, χαζεύοντας το ηφαίστειο από μακριά. Παράλληλα αναμένει την έκρηξή του, με την καυτή λάβα να φέρνει προς το μέρος του πολύτιμα δώρα. Το Volcano Eruption παίζεται σε πέντε τροχούς, έχει 25 γραμμές και παλαιότερα ήταν γνωστό ως Hot Hot Volcano. Η νέα βελτιωμένη έκδοση του παιχνιδιού παρέχει μεγάλη ευκολία στο παιχνίδι, καθώς είναι πολύ απλό.

Συνιστάται πολύ στους αρχάριους παίκτες και σε όσους επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα από τα απλά παιχνίδια πέντε τροχών πριν μεταπηδήσουν σε πιο περίπλοκα slot παιχνίδια.

 

Όταν η Γαλλία κατακτούσε τη Γηραιά Ηπειρο (video)!

Κάποιος να… επικρατήσει

Κάποιος να… επικρατήσει