Ένα διασκεδαστικό... πυρηνικό εργαστήριο

Ένα διασκεδαστικό... πυρηνικό εργαστήριο

PowerPlant-e1494056122229.jpg

Το Power Plant μεταφέρει τα slot games σε άλλο επίπεδο.

Ποιος είπε ότι τα φρουτάκια θα πρέπει να έχουν πάντοτε την ίδια μορφή; Ο χώρος των slot games εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα παιχνίδια διαφορετικού concept και ατμόσφαιρας, με το Power Plant να αποδεικνύει το γεγονός αυτό ακράδαντα.

Το νέο slot game Power Plant δίνει μια καινούρια αίσθηση παιχνιδιού με επιρροές από κλασικά video games που άφησαν εποχής. Όσοι έχουν παίξει έστω και λίγο στη ζωή τους παιχνίδια όπως το Columns, το Tetris και άλλα puzzle games σίγουρα θα θυμηθούν κάτι από τα παλιά στην επαφή τους με το Power Plant.

Αυτό γιατί μολονότι το Power Plant είναι ένα slot game με τα γενικά χαρακτηριστικά του να είναι ταυτόσημα με άλλων παρόμοιων παιχνιδιών καζίνο, το περιβάλλον του είναι διαμορφωμένο ώστε η γενικότερη αίσθηση που δημιουργείται να παραπέμπει σε βιντεοπαιχνίδια των περασμένων δεκαετιών.

Στο Power Plant υπάρχουν πέντε στήλες και οκτώ γραμμές παιχνιδιού οι οποίες περιστρέφονται ταυτόχρονα σε κάθε γύρο. Σκοπός του παίκτη, όπως συμβαίνει πάντα στα φρουτάκια, είναι να σχηματίσει όσο περισσότερους νικητήριους συνδυασμούς συμβόλων είναι δυνατόν.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι απλά αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακά, με μία μικρή… πυρηνική έκρηξη να λαμβάνει χώρα μετά από κάθε επιτυχημένο γύρο. Τα ηχητικά εφέ και το πρωτοποριακό φόντο δημιουργούν μια απόλυτα καινοτόμα παικτική εμπειρία για τους νέους και παλιότερους παίκτες.

Οι διαθέσιμες γραμμές φτάνουν τις 82, δίνοντας την ευκαιρία για πολλαπλές ευκαιρίες σε κάθε γύρο. Τα εικονίδια του παιχνιδιού είναι σύμβολα που μπορεί να συναντήσει κανείς σε ένα πραγματικό πυρηνικό εργοστάσιο, χωρίς όμως εδώ να διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Το σύμβολο “W” είναι εκείνο που ο παίκτης μπορεί να αντικαταστήσει με οποιοδήποτε άλλο στην επιφάνεια του παιχνιδιού. Τα σύμβολα “W” στοιβάζονται μαζί και σε περίπτωση δημιουργίας μιας πλήρους στοίβας σε οποιαδήποτε περιοχή, ενεργοποιείται αυτόματα η επιλογή του Re-Spin που δίνει επιπλέον γύρους παιχνιδιού στον παίκτη.

Άλλες δυνατότητες που ενεργοποιούνται στην περίπτωση δημιουργίας επιπλέον στοιβών “W” είναι η δυνατότητα χρήσης τυχαίων συμβόλων σε συνδυασμούς, ανατοποθέτηση σειρών για τη δημιουργία επιτυχημένων συνδυασμών αλλά και μετατροπή ενός έξτρα συμβόλου σε wild.

Η πρωτοτυπία και τα χαρακτηριστικά του Power Plant δίνουν μια καινούρια, εντυπωσιακή αίσθηση στο χώρο των online slot games.

Αετομαχία σε… αριθμούς

Αετομαχία σε… αριθμούς

Μοναδικές Αραβικές νύχτες