Ενα... μυθικό love story

Ενα... μυθικό love story

Legend-white-snake.jpg

Βασισμένο στην αρχαία μυθολογία της Κίνας, με εύκολο gameplay και γραφικά υψηλής ποιότητας. Τα φρουτάκια Legend of the White Snake Lady της Yggdrasil Gaming έρχονται και διαφέρουν από τα υπόλοιπα.

Άλλο ένα συναρπαστικό φρουτάκι έρχεται από την εταιρεία Yggdrasil Gaming με τίτλο «Legend of the White Snake Lady». Το slot έχει πηγή έμπνευσης την Κίνα και βασίζεται σε έναν από τους πιο αρχαίους θρύλους της Ασίας.

Ο μύθος της νεράιδας του Λευκού Φιδιού παρουσιάζει μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε έναν νεαρό άντρα που ονομάζεται Xu Xian και σε μια όμορφη γυναίκα, την Bai Suzhen, που στην πραγματικότητα είναι το πνεύμα ενός λευκού φιδιού. Η κοπέλα αποκτά αθάνατες δυνάμεις με κάτι χάπια που παίρνει από τον Lu Dongbin, έναν από τους Οκτώ Αθάνατους. Ένας βουδιστής μοναχός, ο Fahai, στέκεται εμπόδιο σε αυτόν τον έρωτα αλλά στο τέλος η Xiaoqing, η νεράιδα του Πράσινου Φιδιού και φίλη της Bai Suzhen, καταφέρνει να τον βγάλει από τη μέση. Έτσι οι δύο ερωτευμένοι ζουν ελεύθεροι και αποκτούν ένα παιδί.

Τα γραφικά είναι εξαιρετικά σχεδιασμένα με πολλές λεπτομέρειες και κατά τη διάρκεια των περιστροφών ακούγεται μια χαλαρωτική μουσική που ταξιδεύει τους παίκτες στα βάθη της Άπω Ανατολής. Τα συγκεκριμένα φρουτάκια δίνουν τη δυνατότητα στον παίκτη να πετύχει συνδυασμούς τόσο από τα αριστερά προς τα δεξιά όσο και από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Οι παίκτες στους πέντε τροχούς του παιχνιδιού θα συναντήσουν πολλούς από τους πρωταγωνιστές του παραμυθιού όπως τον Xu Xian, τη νεράιδα του Λευκού Φιδιού Bai Suzhen, τον αθάνατο Lu Dongbin, τη νεράιδα του Πράσινου Φιδιού Xiaoqing, τον μοναχό Fahai, το μωρό του ζευγαριού, τη γέφυρα που συναντήθηκαν οι ερωτευμένοι και μια παγόδα. Το σύμβολο του χρυσού φιδιού έχει το ρόλο του wild και εμφανίζεται μόνο στον κεντρικό τροχό (τρίτος κύλινδρος) όπου μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα υπόλοιπα σύμβολα.

 

 

Πέτρες που κρύβουν μυστικά...

Πέτρες που κρύβουν μυστικά...

Πως παίζεται το πόκερ

Πως παίζεται το πόκερ