Ενα slot υπόθεση… αντρική

Ενα slot υπόθεση… αντρική

Barber-Shop-Uncut.jpg

Το slot «Barbershop Uncut» της εταιρείας Thunderkick μεταφέρει τον παίκτη σε ένα κουρείο, εκεί όπου συνήθιζαν να πηγαίνουν παραδοσιακά οι άντρες τα παλιότερα χρόνια για κούρεμα και ξύρισμα.

Ένα πολύ έξυπνα σχεδιασμένο φρουτάκι έχει κάνει την εμφάνιση του στον κόσμο των slots. Ο λόγος για το «Barbershop Uncut» της εταιρείας Thunderkick που μεταφέρει τον παίκτη σε ένα... μπαρμπέρικο. Το κουρεία είναι το μέρος που συνήθιζαν να πηγαίνουν παραδοσιακά οι άντρες τα παλιότερα χρόνια για κούρεμα και ξύρισμα. Στις  μέρες μας έχει αρχίσει να γίνεται πάλι της μόδας αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει.

To Barbershop Uncut πήρε την σκυτάλη από το διάσημο slot Barber Shop με το οποίο έχει τα ίδια γραφικά που το έκαναν να ξεχωρίσει και θυμίζουν καρτούν. Το παιχνίδι διαθέτει 5 τροχούς και σε κάθε τροχό εμφανίζονται 3 σύμβολα. Μία από τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού εντοπίζεται στο γεγονός ότι ο κάθε τροχός φαίνεται να κινείται ανεξάρτητα από τους υπόλοιπους.

Τα σύμβολα που θα συναντήσει ο παίκτης είναι ψαλίδια, βούρτσες και ο αφρός ξυρίσματος. Επιπλέον υπάρχουν χτένες, ξυράφια και πέντε αστείοι χαρακτήρες με διάφορα στυλ μαλλιών και περίεργα μουστάκια. Το σύμβολο με την υψηλότερη αξία είναι ο ξανθός ήρωας του slot. Ένας από τους βασικούς στόχους του παίκτη είναι να πετύχει σύμβολα σε συνδυασμούς που να ξεκινάνε από τέρμα αριστερά προς τα δεξιά.

Σε αυτό το φρουτάκι δεν υπάρχουν σύμβολα που να λειτουργούν ως wild τα οποία θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν την επιτυχία του παίκτη ωστόσο, υπάρχουν πολλές εκπλήξεις που περιμένουν τον παίκτη να τις ανακαλύψει. Αν ο παίκτης σε μια στροφή δει επιτυχημένους συνδυασμούς, τότε τα σύμβολα που αποτελούν μέρος του μένουν κολλημένα στους τροχούς ενώ τα υπόλοιπα σύμβολα συνεχίζουν να περιστρέφονται, μεγαλώνοντας τις εκπλήξεις.

Jurassic World: Στον κόσμο των δεινοσαύρων

Jurassic World: Στον κόσμο των δεινοσαύρων

Ραντεβού με τ' αστέρια η ΑΕΚ!

Ραντεβού με τ' αστέρια η ΑΕΚ!