Επάνω σε… χαλιά!

Επάνω σε… χαλιά!

persian-fortune.jpg

Slots που προσφέρουν στους παίκτες μια μοναδική εμπειρία χάρη στον άψογο σχεδιασμό και την ευχάριστη μουσική. Τα slots Persian Fortune της Red Tiger Gaming έρχεται κατευθείαν από τη Μέση Ανατολή.  

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και την αρχαία περσική αυτοκρατορία σε ένα συναρπαστικό online κουλοχέρη με τίτλο «Persian Fortune» που δημιουργήθηκε από την εταιρία Red Tiger Gaming.

Τα slots Persian Fortune διαθέτουν πέντε τροχούς με τρεις σειρές και δίνουν την αίσθηση ότι οι παίκτες βρίσκονται στην έρημο αναζητώντας κρυμμένους θησαυρούς. Το σκηνικό λαμβάνει χώρα στο μπαλκόνι ενός ανακτόρου όπου εκατοντάδες αστέρια αναβοσβήνουν στο νυκτερινό ουρανό. Τα γραφικά είναι σχεδιασμένα με καθαρές γραμμές που βοηθούν στο άνετο gameplay. Κατά τη διάρκεια των περιστροφών ακούγεται μια μουσική που κινείται σε αραβικούς ρυθμούς.

Παίξε νόμιμα φρουτάκια, και κάθε ποντάρισμα, σε φέρνει πιο κοντά σε σπουδαία δώρα*! Οι νέες αφίξεις της εβδομάδας στα παιχνίδια και η έκπληξη της ημέρας* στο ζωντανό καζίνο!

Τα σύμβολα που θα συναντήσει ο παίκτης στους τροχούς είναι ένα βάζο, ένα ζευγάρι χαντζάρες, ένα δαχτυλίδι με μοβ πετράδι και ένα παλάτι. Τα χαμηλότερης αξίας σύμβολα αντιπροσωπεύονται από τις κάρτες της τράπουλας 10, J, Q, K και A. Το wild είναι η εικόνα μια μυστηριώδους γυναίκας με παραδοσιακή ενδυμασία. Μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα σύμβολα εκτός από το ειδικό σύμβολο που δείχνει ένα μπαούλο γεμάτο με θησαυρούς.

Το παιχνίδι Persian Fortune χρησιμοποιεί ένα μηχανισμό πτώσης συμβόλων όπου τα σύμβολα που αποτελούν μέρος ενός συνδυασμού αφαιρούνται από τους τροχούς και τη θέση τους παίρνουν καινούρια. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται εφόσον υπάρχουν συνδυασμοί.

Τα γιγαντιαία σύμβολα εμφανίζονται σε οποιαδήποτε γύρισμα και καταλαμβάνουν θέσεις 2x2 ή 3x3. Αν ένα σύμβολο επισημανθεί με μπλε πλαίσιο και αποτελεί μέρος ενός συνδυασμού ενεργοποιούνται εκπλήξεις*, όπου wilds προστίθενται τυχαία στους τροχούς.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

“21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ: 210 9237777”

Ντιέγκο Κόστα, στο dna της Ατλέτικο!

Ντιέγκο Κόστα, στο dna της Ατλέτικο!

Ο άνθρωπος που έφερε επανάσταση στο πόκερ

Ο άνθρωπος που έφερε επανάσταση στο πόκερ