Επιστήμονες σε τρελά… κέφια

Επιστήμονες σε τρελά… κέφια

manic-millions.jpg

Διασκεδαστικό, πολύχρωμο, με πρωτότυπους μηχανισμούς και τρελούς επιστήμονες να κρύβουν πολλές εκπλήξεις. Το slot Manic Millions έρχεται από την Next Generation με σκοπό να ανεβάσει τη διάθεση των παικτών στα ύψη.

Στο σκηνικό ενός εργαστηρίου μεταφέρονται οι παίκτες του slot «Manic Millions» που φέρει την υπογραφή της εταιρείας Next Generation. Οι τρελοί επιστήμονες είναι έτοιμοι να πειραματιστούν και να κάνουν καινούριες ανακαλύψεις. Το Manic Millions είναι πλημμυρισμένο από χρώματα και όμορφα σχεδιασμένα γραφικά που ανεβάζουν τη διάθεση του παίκτη.

Οι πέντε τροχοί του παιχνιδιού περιστρέφονται μέσα σε κάποιο ηλεκτροφόρο εξοπλισμό που αποτελεί μέρος του εργαστηρίου. Ένας επιστήμονας βρίσκεται στο αριστερό μέρος των κυλίνδρων, ενώ ο βοηθός του βρίσκεται ακριβώς στο αντίθετο άκρο. Τα σύμβολα που θα συναντήσει ο παίκτης στους τροχούς είναι σχετικά με το θέμα του slot και περιλαμβάνουν τον Igor, ένα σαρκοφάγο φυτό, ένα μικρό πλασματάκι, κάποια ανθρωπόμορφα ζελεδάκια και φίλτρα διαφορετικών χρωμάτων, όπως ροζ, κόκκινο, πορτοκαλί, μπλε, κίτρινο και πράσινο.

Το wild είναι η εικόνα του επιστήμονα με το λογότυπο «WILD». Μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο σύμβολο στους τροχούς εκτός από το scatter και να βοηθήσει τον παίκτη να πετύχει τους μεγαλύτερους δυνατούς συνδυασμούς.  Το scatter είναι το εικονίδιο με το λογότυπο του παιχνιδιού «Manic Millions». Ο Igor μπορεί, επίσης, να εμφανιστεί στις περιστροφές του βασικού παιχνιδιού και να προσθέσει ένα επιπλέον wild σε τουλάχιστον ένα τροχό. Αυτός είναι ο μηχανισμός Igor Wild.  Στη λειτουργία Igor Scatter, o Igor μετά από κάθε γύρισμα μπορεί να προσθέσει ένα scatter στους τροχούς δύο, τρία και τέσσερα τα οποία θα βοηθήσουν τον παίκτη να ενεργοποιήσει περισσότερες εκπλήξεις.

H κατάρα του Πεπ

H κατάρα του Πεπ

Navarino Challenge: To απόλυτο αθλητικό τριήμερο, έρχεται!

Navarino Challenge: To απόλυτο αθλητικό τριήμερο, έρχεται!