Η επιστροφή του Ρομπέν των Δασών

Η επιστροφή του Ρομπέν των Δασών

robin-hood.jpg

Ο κουλοχέρης Robin Hood Shifting Riches της εταιρείας Net Entertainment είναι σχεδιασμένος για να καταπλήξει τους παίκτες δίνοντας ξανά ζωή στον θρυλικό  ήρωα Ρομπέν των Δασών.

Ο ήρωας των παιδικών χρόνων Ρομπέν των Δασών αποτελεί το θέμα στον κουλοχέρη «Robin Hood Shifting Riches». Η εταιρεία Net Entertainment, που δημιούργησε το παιχνίδι, πρόσθεσε συναρπαστικούς μηχανισμούς και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.  Ο Ρομπέν των Δασών έγινε διάσημος γιατί άρπαζε χρήματα από τους πλούσιους και τα μοίραζε στους φτωχούς, πολεμώντας την τυραννία και την αδικία ενώ ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι πως είναι δεινός τοξοβόλος.

Αυτός και οι ακόλουθοι του, συνήθως, συσχετίζονται με το δάσος Sherwood. Εκεί ακριβώς λαμβάνει χώρα και το Robin Hood Shifting Riches αφού αυτό το δάσος αποτελεί το φόντο του παιχνιδιού.  Η μουσική θυμίζει την εποχή του Μεσαίωνα και τα γραφικά μετατρέπονται με ένα μοναδικό τρόπο από 2D σε 3D όταν δημιουργείται ένας κερδοφόρος συνδυασμός.  Χαρακτηριστική στιγμή του παιχνιδιού είναι ο Ρομπέν των Δασών που σημαδεύει με το τόξο του και ρίχνει ένα βέλος.

Σύμμαχος του Ρομπέν των Δασών σε αυτό το παιχνίδι είναι ο παίκτης που τον βοηθάει να κλέψει ακόμα περισσότερα πλούτη και να τα μοιραστεί μαζί του.  Τα σύμβολα που παρουσιάζονται στους πέντε τροχούς του παιχνιδιού είναι ένας ιππότης με πανοπλία, ο μοναχός Tuck, ο πρίγκιπας John, η υπηρέτρια Marion, ο Will Scarlet και ο Robin Hood. Τα χαμηλότερης αξίας σύμβολα αντιπροσωπεύονται από τις φιγούρες της τράπουλας 10, J, Q, K και A.

Η εικόνα με το λογότυπο του «Robin Hood» είναι το wild ενώ υπάρχουν και δύο ειδικά σύμβολα, με χαρακτηριστικότερο το πουγκί με τα χρήματα που κρύβει τις δικές του εκπλήξεις. Ο παίκτης μπορεί να επωφεληθεί από τη λειτουργία των Shifting Reels (τροχοί μετατόπισης) όπου σε κάθε επιτυχημένο συνδυασμό ο πέμπτος τροχός κυλάει προς τα δεξιά και χάνεται, για να πάρει τη θέση του ένας νέος τροχός που εμφανίζεται από την αριστερή πλευρά.

Κάθε κύλινδρος έχει στο κάτω μέρος του ένα άδειο μπαούλο με σκοπό να γεμίσει από πουγκιά με χρήματα.  Αυτά εμφανίζονται, στους τροχούς με σχετικά μικρή συχνότητα και ο Robin Hood τα μαζεύει. Όταν ο παίκτης συλλέξει τέσσερα πουγκιά σε κάθε μπαούλο έχει στη διάθεση του επιπλέον εκπλήξεις, ενώ ένας από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού γίνεται έξτρα wild.

 

 

 

Η Sportingbet στηρίζει τη συναυλία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Η Sportingbet στηρίζει τη συναυλία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Η επιστροφή του θρύλου!

Η επιστροφή του θρύλου!