Εξολοθρευτής 2: Η ημέρα της κρίσης

Εξολοθρευτής 2: Η ημέρα της κρίσης

29_05_2017_SB-Terminator2-Review.jpg

Γίνε ο πρωταγωνιστής της ταινίας Εξολοθρευτής 2: Η ημέρα της κρίσης και γράψε το δικό σου… σενάριο, στο slot που βασίζεται σε ακόμα ένα blockbuster!  

Το Terminator 2 είναι ακόμη ένα slot παιχνίδι το οποίο βασίζεται σε μία ταινία η οποία έγινε τεράστια παγκόσμια επιτυχία. Το δεύτερο μέρος της ταινίας «Ο Εξολοθρευτής» ήταν από τις ελάχιστες ταινίες που το σίκουελ ήταν καλύτερο από το πρώτο μέρος.

Ο «Εξολοθρευτής 2: Η ημέρα της κρίσης» προβλήθηκε το 1991 και έγινε αμέσως παγκόσμια επιτυχία ενώ προτάθηκε και για έξι Όσκαρ κερδίζοντας τα τέσσερα! Ορισμένες ατάκες της ταινίας όπως το «Hasta la vista baby» και το «I’ll be back» ακούγονται ακόμη και στις μέρες από παιδιά που δεν είχαν καν γεννηθεί τότε, αλλά η διαχρονικότητα της ταινίας μας δείχνει το πόσο δημοφιλής ήταν και είναι.

Πρωταγωνιστής είναι και ο πάλι ο Arnold Schwarzenegger, στον ρόλο του εξολοθρευτή, που αυτή τη φορά έρχεται στη γη για να προστατέψει τον John Connor και όχι για να τον σκοτώσει όπως απαιτούσε το σενάριο στην πρώτη ταινία.

Η Linda Hamilton έχει τον ρόλο της μητέρας του Connor, ενώ ο Robert Patrick ενσαρκώνει το ρομπότ Τ-1000 που είναι ο εχθρός του εξολοθρευτή. Οι παραπάνω πρωταγωνιστές είναι εκείνοι που έχουν επίσης και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο slot παιχνίδι της Microgamming το οποίο μας βάζει μέσα στην ταινία και μας δίνει την ευκαιρία να γράψουμε το δικό μας… σενάριο.

Εκτός από τους πρωταγωνιστές, στα σύμβολα συναντάμε και τα χρώματα της τράπουλας ενώ είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως βλέπουμε και αποσμάτα από την ταινία. Το… ρομποτικό φόντο αλλά και η περιπετειώδης μουσική μας βάζουν πλήρως μέσα στο νόημα του παιχνιδιού και μας δίνουν την αίσθηση πως εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές της ταινίας.

Το slot παίζεται σε πέντε τροχούς και υπάρχουν 243 διαφορετικοί επιτυχείς συνδυασμοί. Το Terminator 2 είναι ένα παιχνίδι που θα κερδίσει τις εντυπώσεις ακόμη και όσων δεν συμπαθούν και δεν εκτιμούν τον Arnold Schwarzenegger σαν ηθοποιό.

 

 

Πόσο καλά ξέρεις το Γιουβέντους - Ρεάλ;

Πόσο καλά ξέρεις το Γιουβέντους - Ρεάλ;

H μητέρα των μαχών, Μέρος 12ο… σερί!

H μητέρα των μαχών, Μέρος 12ο… σερί!