Φρουτάκια στο Διάστημα

Φρουτάκια στο Διάστημα

incinerator-s.jpg

Τα φρουτάκια Incinerator είναι ένα διασκεδαστικό slot με γρήγορο gameplay, καταπληκτικά γραφικά και πρωτότυπο θέμα που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του διαστήματος.

Το slot φέρει την υπογραφή της εταιρείας Yggdrasil Gaming και έρχεται με σκοπό να καθαρίσει το διάστημα από τα... σκουπίδια. Τα διαστημικά σκουπίδια είναι μεταλλικά αντικείμενα, εκατομμύρια σε αριθμό, που περιφέρονται γύρω από τη Γη. Έκαναν την εμφάνιση τους μόλις χάραξε η διαστημική εποχή, το 1950. Πρόκειται για απομεινάρια και εξαρτήματα από τα δεκάδες διαστημόπλοια που εκτοξεύτηκαν, αλλά και τους εκατοντάδες δορυφόρους. Τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα γύρω από τη Γη και αργά ή γρήγορα η παρουσία τους θα εμποδίζει την εκτόξευση οποιουδήποτε διαστημόπλοιου μιας και τα συγκεκριμένα απόβλητα, ασχέτως από το μέγεθός τους, κινούνται με πολύ μεγάλες ταχύτητες και αν πέσουν πάνω σε κάποιο διαστημόπλοιο μπορεί να του προκαλέσουν μεγάλες υλικές ζημιές ή ακόμα και να το καταστρέψουν.

Το τεράστιο πρόβλημα ρύπανσης που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας, δείχνει  ότι η ανθρώπινη παρουσία μπορεί δυστυχώς, να γίνει αντιληπτή από τα σκουπίδια που αφήνει πίσω της ακόμη και στο Διάστημα το οποίο δεν αποτελεί εξαίρεση αυτού του κανόνα.  Το παιχνίδι δεν διαθέτει ειδικά σύμβολα, αλλά είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε με δύο μόνο λειτουργίες να προσφέρει πολύ διασκέδαση. Ο μηχανισμός Cascading Reels κάνει τα σύμβολα να πέφτουν από το πάνω μέρος των τροχών σαν καταρράκτης. Με αυτό τον τρόπο παίρνουν τη θέση των συμβόλων που αποτελούν μέρος ενός συνδυασμού και ο μηχανισμός Wild Pattern προσθέτει wilds στους κυλίνδρους για να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις. Η δράση λαμβάνει χώρα σε ένα σκοτεινό περιβάλλον που δεν είναι άλλο από το Διάστημα. Στους πέντε τροχούς του παιχνιδιού παρουσιάζονται διάφορα είδη από διαστημικά υπολείμματα που είναι στο σύνολο τους έξι και ξεχωρίζουν από το χρώμα και το σχήμα τους.

Σκοπός του παίκτη είναι να τα καταστρέψει με τον αποτεφρωτήρα και  από εκεί προκύπτει και το όνομα του παιχνιδιού. Το Incinerator είναι συμβατό τόσο σε παιχνίδια μέσω σταθερών υπολογιστών και laptop όσο και μέσα από συσκευές tablet και smart phones.

Για τις παλιές αγάπες… (vid)

Για τις παλιές αγάπες… (vid)

Πέτρες που κρύβουν μυστικά...

Πέτρες που κρύβουν μυστικά...