Γίνε ο επόμενος σούπερ-ήρωας

Γίνε ο επόμενος σούπερ-ήρωας

Justice_League.jpg

Η μαγεία των κλασικών κόμικς μέσα σε ένα μοναδικό παιχνίδι

Όσες φορές η ανθρωπότητα είχε ανάγκη βοήθειας, ένας υπερ-ήρωας βρισκόταν πάντοτε στο πλευρό της για να τη βοηθήσει.

Στο νέο, μοναδικό slot game με τίτλο Justice League, ο παίκτης μπορεί να συμμαχήσει με τον Μπάτμαν, τον Σούπερμαν, τη Wonder Woman και άλλους ήρωες των κόμικς για να συντρίψει τις δυνάμεις του κακού και να σώσει την ανθρωπότητα από τις μοχθηρές τους προθέσεις.

Η ομάδα υπερηρώων της Justice League είναι κοντά στην ανθρωπότητα για περισσότερα από 50 χρόνια και λαμβάνει τεράστια αποδοχή από το κοινό. Ο κόσμος τους γνώρισε μέσα από τα κλασικά κόμικς ενώ οι νεότερες γενιές τους έμαθαν μέσα από πληθώρα ταινιών, σειρών και βιβλίων.

Το Justice League slot είναι σχεδιασμένο με βάση τα κλασικά κόμικς και έχει πρωταγωνιστές μερικούς από τους πιο γνωστούς υπερήρωες όλων των εποχών. Χαρακτήρες όπως ο Batman, ο Superman, η Wonder Woman, ο Green Lantern, ο Flash και ο Aquaman κάνουν την παικτική εμπειρία ξεχωριστή όσο ποτέ άλλοτε.

Τα εντυπωσιακά γραφικά κλασικού στυλ κόμικς συνδυάζονται με μοναδικά, κινηματογραφικού επιπέδου ηχητικά εφέ ώστε να διατηρήσουν την καλαισθησία της παλιότερης εποχής και να την εμπλουτίσουν με μια σύγχρονη, μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία.

Πετυχαίνοντας ένα από τα Wild σύμβολα του Justice League, ο παίκτης μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε σύμβολο για να σχηματίσει νικητήριο συνδυασμό. Το χαρακτηριστικό της Ομαδικής Διάσωσης μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε σύμβολο σε Wild σε κάθε στροφή των τροχών.

Συνδυασμοί που δίνουν επιπλέον δυνατότητες καλύτερων συνδυασμών στον παίκτη έρχονται κατευθείαν από τις ιστορίες των κόμικς, όπως, για παράδειγμα, η επίθεση στη Μητρόπολη.

Αν όλοι οι υπερήρωες συνδυαστούν στον πρώτο τροχό και ένας ακόμη εμφανιστεί σε νικητήριο συνδυασμό, ενεργοποιείται το χαρακτηριστικό του Power Up που κλειδώνει τις περιοχές των Wild και των υπερηρώων.

Το Justice League ήρθε για να μείνει και να κάνει την παικτική εμπειρία πιο ξεχωριστή και διασκεδαστική από ποτέ.

Η μάχη της Πόλης

Η μάχη της Πόλης

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ