Γνωρίστε ένα από τα πιο δημοφιλή φρουτάκια

Γνωρίστε ένα από τα πιο δημοφιλή φρουτάκια

slots.jpg

Ένα από τα πιο δημοφιλή φρουτάκια που θα βρείτε στο online casino της Sportingbet είναι το Starburst.

Το φόντο του παιχνιδιού θα σας ταξιδέψει στο διάστημα ενώ κάθε περιστροφή σας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψετε πολύχρωμους πολύτιμους λίθους.

Το συγκεκριμένο slot διαθέτει πέντε τροχούς και 10 γραμμές πληρωμής. Οι επιτυχίες γραμμής πονταρίσματος πληρώνουν αν είναι συνεχείς από τέρμα αριστερά προς τα δεξιά ή από τέρμα δεξιά προς αριστερά, πράγμα που σημαίνει πως οι γραμμές πληρωμής αυτόματα διπλασιάζονται.

Το ελάχιστο ποντάρισμα που μπορείτε να κάνετε σε κάθε περιστροφή είναι €0.10 και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί παίκτες το προτιμούν, αφού με το μικρότερο δυνατό κόστος προσφέρει την δυνατότητα να κερδίσετε μεγάλα ποσά.

Τα σύμβολα που εμφανίζονται σε κάθε περιστροφή εκτός από τους πολύτιμους λίθους είναι τα παραδοσιακά 7άρια καθώς και το BAR, τα οποία μάλιστα προσφέρουν μεγαλύτερα ποσοστά κέρδους.

To σύμβολο του παιχνιδιού, το πολύχρωμο αστέρι, σας δίνει την δυνατότητα να εκτοξεύσετε τα κέρδη σας όταν αυτό εμφανιστεί στους κυλίνδρους 2, 3 ή/και 4. Μόλις το σύμβολο κάνει την εμφάνισή του αντικαθιστά όλα τα σύμβολα στον κύλινδρο και σας προσφέρει επιπλέον κέρδη ενώ αυτόματα σας χαρίζει μια ακόμη περιστροφή δωρεάν.

 

Μεσημέρι στο άντρο του… θηρίου

Μεσημέρι στο άντρο του… θηρίου

Η νύχτα των… κανονιών!

Η νύχτα των… κανονιών!