Γνωρίστε τον X-O Manowar

Γνωρίστε τον X-O Manowar

xo_second_printing-wraparound3.jpg

Ένα παιχνίδι διασκεδαστικό με διαφορετικό gameplay από τα συνηθισμένα και πρωταγωνιστή έναν υπερήρωα επιτυχημένης σειράς κόμικ. Η Pariplay απογειώνει τα φρουτάκια X-O Manowar. Τα φρουτάκια με σούπερ ήρωες είναι πάντα συναρπαστικά και για αυτό κατέχουν υψηλές θέσεις στις προτιμήσεις των παικτών. To slot με τίτλο «X-O Manowar», που φέρει την υπογραφή της εταιρίας Pariplay, είναι ένα από τα πιο λαμπρά παραδείγματα. Αν και ο πρωταγωνιστής του μπορεί να μην είναι ο πιο γνωστός ήρωας, τα φρουτάκια προσφέρουν μια ανεπανάληπτη παικτική εμπειρία. Ο X-O Manowar είναι ένας πλασματικός υπερήρωας που δημιουργήθηκε από δύο συγγραφείς, τους Jim Shooter και Steve Englehart, αλλά και δύο καλλιτέχνες, τους Bob Layton και Barry Windsor-Smith. Η επώνυμη σειρά κόμικς που δημοσιεύτηκε από τη Valiant Comics έχει πουλήσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα και έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

Το παιχνίδι X-O Manowar διαθέτει πέντε τροχούς και σε κάθε έναν από αυτούς εμφανίζονται τρεις σειρές. Τα γραφικά είναι σε στυλ κόμικς, το φόντο αποτελείται από ένα πεδίο μάχης και το soundtrack ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα του παιχνιδιού.  Τα σύμβολα που θα συναντήσει ο παίκτης περιλαμβάνουν πέντε χαρακτήρες από τη σειρά κόμικ. Αυτοί είναι οι: Saana, Trill, Colonel Capshaw, Primary Reebo και X-Ο Manowar. Τα χαμηλότερης αξίας σύμβολα είναι τα αυτά της τράπουλας: το δέκα, ο βαλές, η ντάμα, ο ρήγας και ο άσος.

Τα φρουτάκια X-O Manowar είναι συμβατά τόσο σε παιχνίδια μέσω σταθερών υπολογιστών και laptop όσο και μέσα από συσκευές tablet και smart phones.

 

 

Boxing Day, το Νησί γιορτάζει!

Boxing Day, το Νησί γιορτάζει!

Clasico, όταν ο Ροναλντίνιο καθήλωνε το Μπερναμπέου!

Clasico, όταν ο Ροναλντίνιο καθήλωνε το Μπερναμπέου!