Το Jungle Spirit αλλάζει τα δεδομένα στα slots

Το Jungle Spirit αλλάζει τα δεδομένα στα slots

slot.jpg

To νέο slot της Sportingbet είναι το Jungle Spirit και εγγυάται πως θα ταξιδέψει τους παίκτες στην άγρια ζούγκλα εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

To νέο slot της Sportingbet είναι το Jungle Spirit και εγγυάται πως θα ταξιδέψει τους παίκτες στην άγρια ζούγκλα εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Πρόκειται για το νέο 3D φρουτάκι της NetEnt που διαθέτει τα κορυφαία γραφικά που έχουμε δει μέχρι τώρα σε slot τα οποία εγγυώνται πως θα περάσουν το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο.

Από την πρώτη στιγμή που το παιχνίδι ξεκινάει η μουσική θυμίζει έντονα την Άγρια Ζούγκλα και διαθέτει πολλές εναλλαγές που είναι βέβαιο πως θα διατηρήσουν στα ύψη την διάθεση για παιχνίδι. Πρόκειται για ένα slot με πέντε τροχούς και σκοπός του παίκτη είναι να εμφανιστούν όμοια σύμβολα σε τρεις ή περισσότερους διπλανούς τροχούς, αρχίζοντας από τον τέρμα αριστερά κύλινδρο προς τον τέρμα δεξιά. Το Jungle Spirit διαθέτει λειτουργία Symbol Expansion  όπου όλα τα σύμβολα εκτός από το  Scatter μπορεί να επισημαίνονται με πεταλούδες.  Κάθε σύμβολο που επισημαίνεται με πεταλούδες και συμμετέχει σε έναν συνδυασμό που επεκτείνεται για να καλύψει ολόκληρο τον κύλινδρο. Το «φαινόμενο» αυτό ισχύει τόσο στο κυρίως παιχνίδι όσο και στον επιπλέον γύρο.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι το Butterfly Boost που ενεργοποιείται τυχαία και ο παίκτης αν το πετύχει θα δει τις πεταλούδες να πετούν γύρω από τους κυλίνδρους και να επεκτείνουν 1 έως και 3 σύμβολα που συμμετέχουν στο συνδυασμό, ώστε το κάθε σύμβολο να καλύπτει όλο τον κύλινδρο. Μόλις ενεργοποιηθούν οι επιπλέον γύροι, ο παίκτης μεταφέρεται σε άλλο τοπίο όπου πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε ένα από τα πέντε ομοιώματα ζώων που εμφανίζονται. Κάθε επιλογή κρύβει έναν διαφορετικό αριθμό δωρεάν περιστροφών και έχει δικό του ζώο-σύμβολο που οδηγεί στο κέρδος.

Κερδίστε 1 διπλό εισιτήριο για το Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Κερδίστε 1 διπλό εισιτήριο για το Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Όταν η Γαλλία κατακτούσε τη Γηραιά Ηπειρο (video)!