Leprechaun goes to Hell!

Leprechaun goes to Hell!

Leprechaun-goes-to-Hell.jpg

Με μουσική βγαλμένη από την ιρλανδική παράδοση και εξαιρετικά γραφικά, η εταιρεία Play ‘n Go δημιούργησε ένα μοναδικό slot game στο οποίο ο παίκτης καλείται να βγει ζωντανός από την κόλαση, ώστε να διεκδικήσει το μεγάλο τρόπαιο!

Ένα φρουτάκι γεμάτο φλόγες και με την θερμοκρασία στα ύψη έρχεται από την εταιρεία Play‘n Go με σκοπό να μεταφέρει τους παίκτες στην καυτή κόλαση.

Τα γραφικά είναι σχεδιασμένα εξαιρετικά από την ομάδα της Play ‘N Go και η μουσική φέρνει στο μυαλό ιρλανδική παράδοση με αποτέλεσμα το παιχνίδι «Leprechaun goes to Hell» να προσφέρει στους παίκτες μια διαφορετική εμπειρία με μοναδικό θέαμα.

Πρωταγωνιστής του slot είναι ο Leprechaun, ένας μικρός καλικάντζαρος που τρελαίνεται για σκανταλιές. Μαζί με την Evilene, που έχει το ρόλο του διαβόλου, καταστρώνουν σχέδια με σκοπό να ενθουσιάσουν τους παίκτες. Τα σύμβολα στους πέντε τροχούς περιλαμβάνουν καπέλα στολισμένα με οστά, το σήμα του μουσικού πενταγράμμου, τρίαινες και πράσινα δηλητήρια με ατμούς.

Η φιγούρα της Evilene και του Leprechaun αποτελούν τα wilds του παιχνιδιού. Αν σε μία περιστροφή αυτά τα δύο σύμβολα αποτελούν μέρος ενός κερδοφόρου συνδυασμού τότε διπλασιάζουν τη νίκη του παίκτη. Έχουν την δυνατότητα να αντικαθιστούν οποιοδήποτε άλλο σύμβολο στους τροχούς εκτός από το scatter και έτσι δίνουν την ευκαιρία για την δημιουργία περισσότερων νικητήριων συνδυασμών.

Το δοχείο που είναι γεμάτο με τον χρυσό είναι το σύμβολο scatter. Οι εκπλήξεις όμως στο Leprechaun goes to Hell δεν τελειώνουν εδώ αφού το σύμβολο Evilene παίζει καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι. Τρία σύμβολα Evilene ενεργοποιούν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.  Αν συνδυαστούν με το σύμβολο της καρδιάς που προσγειώνεται μόνο στο μεσαίο κύλινδρο ενεργοποιούν τον μηχανισμό Infernal, δηλαδή, ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις! Επιπλέον, ο παίκτης μπορεί να κερδίσει το μεγάλο τρόπαιο αφού περάσει από τα τέσσερα επίπεδα που διαθέτει το παιχνίδι. Θα τα καταφέρει αν πετύχει νικητήριους συνδυασμούς που θα κάνουν το θερμόμετρο να χτυπήσει κόκκινο.

 

 

 

H επιστροφή του κορυφαίου!

H επιστροφή του κορυφαίου!

Δαίμονας… made in Belgium

Δαίμονας… made in Belgium