Πρόσκληση για αφρικάνικο σαφάρι

Πρόσκληση για αφρικάνικο σαφάρι

04_08_2017_MegaMoolah-jackpot.jpg

Ένα slot γεμάτο ζώα, ήχους, με φόντο ένα ζεστό και λαμπερό ηλιοβασίλεμα. Το Progressive φρουτάκι της Microgaming ταξιδεύει τους παίκτες σε ένα σαφάρι στην Αφρική εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Κανένα άλλο online slot game δεν προσφέρει τόσες συγκινήσεις στους παίκτες όσο το «Mega Moolah». Το πιο διάσημο προοδευτικό jackpot φρουτάκι έρχεται από την εταιρεία Microgaming και συναρπάζει τους παίκτες ανά τον κόσμο. Το Mega Moolah είναι συμβατό τόσο για παιχνίδια μέσω σταθερών υπολογιστών και laptop όσο και μέσω συσκευών tablet και smart phones.

Το παιχνίδι διαθέτει πέντε τροχούς και είναι μια καλή επιλογή τόσο για τους παίκτες που είναι καινούριοι στον κόσμο των slot games όσο και για έμπειρους παίκτες που ψάχνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Το slot είναι γεμάτο ζώα με προσωπικότητες και ο παίκτης έχει την εντύπωση ότι βρίσκεται σε ένα αφρικανικό σαφάρι παίζοντας στο ζεστό και λαμπερό ηλιοβασίλεμα.

Στο Mega Moolah υπάρχουν τέσσερα προοδευτικά jackpots: το Mini, το Minor, το Major και το Mega τα οποία ενεργοποιούνται τυχαία σε κάθε νέα περιστροφή και ο παίκτης τελείως αναπάντεχα μπορεί να βρεθεί με πολλά δώρα από τη μια στιγμή στην άλλη.

Το περιβάλλον, όταν ενεργοποιούνται οι εκπλήξεις, είναι τελείως διαφορετικό από αυτό του βασικού παιχνιδιού. Ένας μεγάλος χρωματιστός τροχός εμφανίζεται και είναι χωρισμένος σε τέσσερα τμήματα που αντιπροσωπεύουν τα τέσσερα jackpots. Ο τροχός περιστρέφεται και όταν σταματήσει θα υποδείξει ποιο jackpot θα ενεργοποιηθεί.

Ωστόσο ο παίκτης δεν χρειάζεται να βασίζεται στα jackpots για να διασκεδάσει σε αυτό το slot. Τα 3D γραφικά και οι ήχοι που βγάζουν τα ζώα κάθε φορά που δημιουργείται ένας κερδοφόρος μηχανισμός είναι εξαιρετικά και ταυτόχρονα διασκεδάζουν τον παίκτη.

Τα σύμβολα που συναντάμε στους τροχούς είναι οι φιγούρες της τράπουλας A, K, Q, J και 10. Επίσης, υπάρχει ένας ελέφαντας, ένα βουβάλι, μια καμηλοπάρδαλη, μία ζέβρα και μία αντιλόπη. Το wild είναι ένα λιοντάρι που μπορεί να πάρει τη θέση των υπόλοιπων συμβόλων εκτός του scatter. Το scatter του slot είναι μια μαϊμού και αν προσγειωθεί στο πλέγμα των τροχών τρεις ή περισσότερες φορές προσφέρει πολλές εκπλήξεις.

 

 

 

 

 

Υπόθεση… Klassiker!

Υπόθεση… Klassiker!

Δέκα νίκες και 30 «ασπρόμαυρα» γκολ!

Δέκα νίκες και 30 «ασπρόμαυρα» γκολ!