Μέθοδοι και στρατηγικές στο Keno

Μέθοδοι και στρατηγικές στο Keno

Kenonumbers.jpg

Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη στρατηγική στο δημοφιλέστερο τυχερό παιχνίδι αριθμών στον κόσμο.

Παρότι το Keno είναι ένα τυχερό παιχνίδι αριθμών, εντούτοις ένας παίκτης μπορεί να υιοθετήσει συγκεκριμένες στρατηγικές που θα του δώσουν τη δυνατότητα να βελτιώσει τα κέρδη του σε βάθος χρόνου.

Μία συγκεκριμένη παικτική μέθοδος ή, αντίστοιχα, η επιλογή μιας συγκεκριμένης στρατηγικής δεν μπορεί να αλλάξει σε καμία περίπτωση τις πιθανότητες νίκης ενός παίκτη σε κάθε κλήρωση. Αυτό που μπορεί να κάνει, όμως, είναι να βοηθήσει τον παίκτη να διαχειριστεί καλύτερα το κεφάλαιό του και να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερο σωστά ανάλογα με τους προσωπικούς του στόχους.

Η στρατηγική που επιλέγει ένας παίκτης ο οποίος θέλει να παίξει με μέθοδο έχει να κάνει κυρίως με το στυλ παιχνιδιού του και το κεφάλαιό του. Υπάρχουν παίκτες που εμπιστεύονται κυρίως τη στατιστική ενώ υπάρχουν και άλλοι που θεωρούν ότι παίζει σημαντικό ρόλο η εύνοια αριθμών σε μια δεδομένη χρονική περίοδο.

Οι λάτρεις των μαθηματικών και της στατιστικής επιλέγουν συχνά τη στρατηγική καθυστέρησης. Σύμφωνα με αυτήν, επιλέγουν αριθμούς οι οποίοι δεν έχουν εμφανιστεί εδώ και αρκετές κληρώσεις με αποτέλεσμα οι θεωρητικές πιθανότητές τους σε μία από τις επόμενες κληρώσεις να είναι αυξημένες. Αυτή η στρατηγική δεν εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση την επιτυχία, χρησιμοποιεί όμως αποτελεσματικά τα μαθηματικά για τη βελτίωση της αναμενόμενης απόδοσης στο παιχνίδι.

Αντίθετα, αρκετοί παίκτες επιλέγουν τη στρατηγική της επανάληψης σε συνεχόμενες κληρώσεις. Αν θεωρούν ότι υπάρχουν αριθμοί ή, γενικότερα, ομάδες αριθμών που ευνοούνται περισσότερο σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο τότε παρατηρώντας την κλήρωση που προηγήθηκε επιλέγουν έναν ή περισσότερους αριθμούς από εκείνους που προέκυψαν και ποντάρουν ξανά σε αυτούς, εφ’όσον πιστεύουν ότι έχουν χαρακτηριστικά “εύνοιας”.

Αρκετά δημοφιλές είναι και το σύστημα αφαίρεσης. Όταν κάποιος παίκτης θέλει να ποντάρει σε σχετικά μεγάλο πλήθος αριθμών (συνήθως πάνω από 6) τότε, αντί να επιλέξει όλους τους αριθμούς σε μία κλήρωση, μπορεί να τους ομαδοποιήσει σε μικρότερα γκρουπ η επιλογή των οποίων μπορεί να είναι είτε τυχαία είτε συγκεκριμένη (π.χ. τα μονά νούμερα μαζί και τα ζυγά ξεχωριστά).

Με τον τρόπο αυτό αυξάνετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε σε ένα από τα δελτία με τα οποία θα συμμετέχετε ενώ ένα κομμάτι των αριθμών κληρωθεί, η απόδοσή σας μπορεί να είναι μεγαλύτερη αν ανήκει σε κάποιο από τα γκρουπς σε σχέση με την απόδοση που θα είχε αν τους παίζατε όλους μαζί.το

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι καμία στρατηγική δεν μπορεί να σας προσφέρει σίγουρο κέρδος και το Keno δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι τύχης. Αυτό που μπορεί να σας προσφερθεί είναι η διασκέδαση και το παιχνίδι από τον υπολογιστή σας, παίζοντας Keno online στην SportingBet!

Ο δεύτερος γύρος, 14 μέρες μετά!

Ο δεύτερος γύρος, 14 μέρες μετά!

«Αιώνιοι» αριθμοί και ντέρμπι πράξη… τέταρτη!

«Αιώνιοι» αριθμοί και ντέρμπι πράξη… τέταρτη!