Μοναδικές Αραβικές νύχτες

04_05_2017_Μοναδικές-Αραβικές-νύχτες-e1493886125115.jpg

Τα φρουτάκια Arabian Nights φέρνουν τα παραμύθια της Ανατολής στον υπολογιστή σου.

Το Arabian Nights είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, στην εποχή όπου ο μυστικισμός των λαϊκών μύθων της Αραβικής χερσονήσου προκαλούσε δέος και εντυπωσιασμό. Τα φρουτάκια της Net Entertainment είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταφέρει την ατμόσφαιρα αυτή στον υπολογιστή, συνδυάζοντάς τη με την έντονη συγκίνηση του παιχνιδιού.

Το θέμα του παιχνιδιού είναι διακοσμημένο με χαρακτηριστικά της εποχής, περιλαμβάνοντας Αραβικό design μαζί με τα αντίστοιχα αντικείμενα και την κατάλληλη ηχητική επένδυση. Ο κεντρικός χώρος του παιχνιδιού αποτελείται από μωσαϊκά πλακάκια στα οποία υπάρχουν φύλλα της τράπουλας από το 9 έως το Ρήγα αλλά και σύμβολα σε σχεδιασμό καρτούν, όπως καμήλες, σπαθιά και φέσια.

Το σύμβολο Wild του παιχνιδιού, το οποίο μπορεί να αντικατασταθεί με οποιοδήποτε άλλο, είναι ο επιβλητικός Σουλτάνος που κρατά στα χέρια του ένα κατακόκκινο ρουμπίνι. Το σύμβολο scatter είναι ένα μαγικό λυχνάρι ενώ στο φόντο μπορούν να διακριθεί ο έναστρος Αραβικός ουρανός.

Τα ηχητικά εφέ συνοδεύουν με μαεστρία τη γενική ατμόσφαιρα με ανατολίτικους ήχους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και ειδικά εφέ σε περίπτωση επιτυχίας και νικητήριων συνδυασμών στον τροχό.

Το Arabian Nights προσφέρει ένα ιδιαίτερα εύχρηστο interface όπου ακόμα και εντελώς αρχάριοι παίκτες θα μπορούν να παίξουν χωρίς να αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία. Το μεγάλο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι το progressive jackpot το οποίο αυξάνεται μετά από κάθε γύρο.

Με τα χρωματιστά αλλά ταυτόχρονα και απλά γραφικά του, τα φρουτάκια Arabian Nights προσφέρει καθαρή εικόνα στο παιχνίδι και ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον το οποίο καταφέρνει ταυτόχρονα να ταξιδεύει και να διασκεδάζει.

 

Ένα διασκεδαστικό... πυρηνικό εργαστήριο

Ένα διασκεδαστικό... πυρηνικό εργαστήριο

Τί μου θυμίζεις… Euroleague

Τί μου θυμίζεις… Euroleague