Μυθολογία είναι και… γυρίζει

Μυθολογία είναι και… γυρίζει

Medousa-Perseas.jpg

Πλάσματα από την ελληνική μυθολογία πρωταγωνιστούν στο slot Divine Fortune όπου οι θεοί της αρχαιότητας προσφέρουν τα δώρα τους και η διασκέδαση ανεβαίνει στα ύψη. Αυτή τη φορά η εταιρεία Net Entertainmet κατόρθωσε να εισάγει την ελληνική μυθολογία σε ένα μοναδικό slot όπου κυριαρχούν πλάσματα με παράξενη μορφή από την αρχαιότητα και συνδυάζονται άψογα τα προοδευτικά τζάκποτ που διαθέτει το παιχνίδι.

Αναμφίβολα, πρωταγωνιστικό ρόλο στο Divine Fortune έχει o «Πήγασος»,  το φτερωτό άσπρο άλογο. Αυτό το μυθικό άλογο είχε πατέρα τον Ποσειδώνα, τον θεό της θάλασσας και προστάτη των αλόγων, ενώ η μητέρα του ήταν η Μέδουσα, μια πρώην πριγκίπισσα που μεταμορφώθηκε σε γοργόνα από τη θεά Αθηνά. Σύμφωνα με τον μύθο, ο Πήγασος γεννήθηκε όταν ο Περσέας αποκεφάλισε τη Μέδουσα που ήταν έγκυος από τον  Ποσειδώνα.

Κατέληξε να πετάει στον Όλυμπο και να είναι στην υπηρεσία του Δία όπου τραβούσε τους κεραυνούς για λογαριασμό του, με αντάλλαγμα μερικά καρότα. Ο Πήγασος είναι το wild του Divine Fortune και μπορεί να αντικαταστήσει τα υπόλοιπα σύμβολα στους τροχούς εκτός από το scatter και το ειδικό σύμβολο με το χρυσό κέρμα. Scatter του παιχνιδιού είναι ένα χέρι που κρατάει έναν κεραυνό.

Άλλα σύμβολα που εμφανίζονται στους πέντε τροχούς του παιχνιδιού είναι η Μέδουσα, ο Μινώταυρος, το Λιοντάρι της Νεμέας και ο Γύπας που ήταν ένα τέρας της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας με σώμα λιονταριού και φτερά αετού και αποτελούσε σύμβολο ισχύος και επιβλητικότητας.

Τα χαμηλότερης αξίας σύμβολα είναι οι κάρτες της τράπουλας Α, K, Q και J (ο άσσος έχει αντικατασταθεί με το ελληνικό γράμμα Δ). Το slot διαθέτει τέσσερις μηχανισμούς που μπορούν να οδηγήσουν τον παίκτη σε μεγάλες εκπλήξεις και τα wilds έχουν την τιμητική τους.

Τέλος, τα προοδευτικά τζάκποτ που διαθέτει το παιχνίδι ενεργοποιούν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις. Το σύμβολο με το χρυσό κέρμα μεταφέρει τον παίκτη σε ένα διαφορετικό περιβάλλον όπου 15 ανεξάρτητοι κύλινδροι περιστρέφονται μόνοι τους. Μέσα από μια διαδικασία όπου συμπληρώνονται ολόκληρες σειρές με χρυσά κέρματα, ο παίκτης φτάνει στα προοδευτικά τζάκποτ που είναι τρία στο σύνολο τους, το Minor, το Major και το Mega Jackpot.

 

 

 

 

 

 

Ταξίδι σε ανοικτές θάλασσες με… πειρατικό!

Ταξίδι σε ανοικτές θάλασσες με… πειρατικό!

Αγιοι και… διάβολοι!

Αγιοι και… διάβολοι!