Η νέα αποστολή του Hitman

Η νέα αποστολή του Hitman

25_05_2017_SB-Hitman-Review.jpg

Μπορείς να φέρεις εις πέρας την νέα αποστολή του Hitman; Το “Hitman” είναι μία σειρά βίντεο-παιχνιδιών που για πάνω από μία δεκαπενταετία κάνουν πάταγο σε όλο τον κόσμο και πλέον έγιναν φρουτάκια!

Το πρώτο παιχνίδι έκανε την εμφάνισή του το 2000 και από τότε ακολούθησαν άλλα οκτώ παιχνίδια με τις αποστολές του Πράκτορα 47. Έως το 2006 τα βίντεο-παιχνίδια γινόντουσαν ανάρπαστα και οι άνθρωποι του Hollywood θεώρησαν πως το παιχνίδι θα έπρεπε να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Το 2007 προβλήθηκε στους κινηματογράφους η ταινία Hitman και στο 2015 ακολούθησε ακόμη μία.

Πρωταγωνιστής των παιχνιδιών και των ταινιών είναι ο φαλακρός Πράκτορας 47 ο οποίος εκτελεί συμβόλαια θανάτου έναντι μεγάλων χρηματικών αμοιβών. Από την κονσόλα, στο κινηματογραφικό πανί κι από εκεί σε slot παιχνίδι από την Microgaming που αποφάσισε να δημιουργήσει φρουτάκια με τον διάσημο ήρωα.

To σκοτάδι και η μεθοδικότητα του Hitman έχει μεταφερθεί απολύτως και στο slot παιχνίδι. Αυτό αποτυπώνεται στα γραφικά του παιχνιδιού όπου ο Πράκτορας 47 εκτελεί την νύχτα τις αποστολές του. Μαζί του έχει όλα τα εργαλεία του και ανάμεσα στα σύμβολα συναντάμε μαχαίρια, δεσμίδες δολαρίων, κολάρα στραγγαλισμού, όπλα και ενέσεις.

Ασφαλώς από τους τροχούς δεν θα μπορούσε να λείπει ο ίδιος ο Πράκτορας 47, το έμβλημά του και ο αριθμός 18. Κάθε φορά που επιτυγχάνεται ένας καλός συνδυασμός, βλέπουμε τον Hitman σε στιγμιότυπα δράσης, ενώ στο λάπτοπ του βλέπει τους επόμενους στόχους και τις αμοιβές που θα εισπράξει αν καταφέρει να τους βγάλει από την μέση επιτυχώς.

Πολύ καλά είναι και τα ηχητικά εφέ του παιχνιδιού που χρησιμοποιούνται για να επισημάνουν τους διάφορους νικητήριους συνδυασμούς. Η μουσική είναι ήρεμη και χαλαρωτική ωστόσο αρμόζει πλήρως στην ψυχρή συμπεριφορά του Πράκτορα 47. Αυτό που κάνει, ωστόσο, το παιχνίδι ξεχωριστό είναι πως δεν χρειάζεται κάποιος να έχει παίξει το βίντεο-παιχνίδι ή να έχει δει την ταινία, καθώς το συγκεκριμένο slot τον βάζει αμέσως στο κλίμα.  Το βέβαιο είναι πως οι λάτρεις του Hitman θα λατρέψουν και αυτό το slot παιχνίδι.

Sunny Shores: To νέο καλοκαιρινό slot

Sunny Shores: To νέο καλοκαιρινό slot

Φανέλες βαριές σαν… ιστορία

Φανέλες βαριές σαν… ιστορία