Το νέο slot της Sportingbet

Το νέο slot της Sportingbet

01_03_2017_Golden-slot.jpg

Χρυσές στιγμές με το νέο slot στην Sportingbet

Στις αρχές Φεβρουαρίου γιορτάστηκε η κινέζικη πρωτοχρονιά και το 2017 θα είναι το έτος του κόκορα.

Έχοντας αυτό σαν δεδομένο είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως το νέο φρουτάκι που κάνει την εμφάνισή του στο καζίνο της Sportingbet θα έχει φέτος την τιμητική του. Το «Golden» της NextGen προσφέρει 243 τρόπους πληρωμής και έχει σαν θέμα μια φάρμα γεμάτη με κάθε είδους κότες και κόκορες

Από το πρώτο λεπτό που ανοίγει κάποιος το παιχνίδι ο αέρας μυρίζει εξοχή μιας και αυτόματα ο παίκτης μεταφέρεται σε ένα αγρόκτημα γεμάτο χρυσά καλαμπόκια. Η μουσική είναι ευχάριστη και συγχρόνως χαλαρωτική ενώ παράλληλα έχει και αρκετές εναλλαγές. Χαρακτηριστικό είναι πως κάθε φορά που ο παίκτης επιλέγει το κουμπί για να ξεκινήσει μια νέα περιστροφή ακούγονται… φωνές από το κοτέτσι!

Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού δεν είναι άλλος από τον «χρυσό κόκορα» ωστόσο ανάμεσα στα σύμβολα του παιχνιδιού υπάρχουν τα A, K, Q, J, 10 και 9 της τράπουλας καθώς επίσης και κοτόπουλα σε διάφορες… ηλικίες που αυξάνουν τα κέρδη. Μεταξύ των συμβόλων που θα εμφανιστούν υπάρχουν αυγουλάκια με πόδια, κοτοπουλάκια, κότες, κόκορες και ένα κοτέτσι.

Το παιχνίδι αποτελείται από πέντε τροχούς που έχουν τρεις γραμμές ο καθένας. Ένας από τους στόχους των παικτών είναι να εμφανιστούν πέντε ίδια σύμβολα σε μια περιστροφή. Aν σε ένα spin εμφανιστεί πέντε φορές το σύμβολο του χρυσού κόκορα, προσφέρεται πληρωμή που ισούται με 400 φορές το ποντάρισμα του παίκτη. Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού είναι το Golden Free Games που προκύπτει αν το scatter εμφανιστεί στους τροχούς 2, 3 και 4. Το Golden Free Games ενεργοποιείται επίσης αν εμφανιστούν τρία wilds στους τρεις ενδιάμεσους τροχούς.

Πάρτε μια γεύση στο video που ακολουθεί και ανακαλύψτε το νέο slot της Sportingbet:

https://www.youtube.com/watch?v=qmmXLq-T9uo

 

To πρώτο βήμα

To πρώτο βήμα

Η Sportingbet Χρυσός Χορηγός του ΠΑΟΚ!