Ο Batman σε νέα αποστολή

Ο Batman σε νέα αποστολή

SB-Batman-review.jpg

Θα μπορέσει ο άνθρωπος νυχτερίδα να φέρει εις πέρας ακόμη μία αποστολή;

Δεν υπάρχει άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Γη που να μην γνωρίζει τον θρυλικό υπερήρωα,  Batman. Είτε είναι νέος σε ηλικία, είτε ηλικιωμένος σίγουρα γνωρίζει ποιος είναι ο Batman.

Ο άνθρωπος-νυχτερίδα ξεκίνησε ως κόμικς και έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1939. Έως και σήμερα παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα κόμικς κι έχει σημαδέψει πολλές γενιές ανθρώπων. Ο Batman μπήκε στις ζωές των ανθρώπων μαζί με τον Superman και για πολλούς δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης μεταξύ τους. Πίσω από τον Batman κρύβεται ο Bruce Wayne ένας πολυεκατομμυριούχος ο οποίος κατοικεί στην πόλη Gotham και είδε σε νεαρή ηλικία τους γονείς τους να δολοφονούνται. Θέλοντας να σώσει τον κόσμο από παρόμοιες αδικίες, μεταμφιέστηκε σε άνθρωπο-νυχτερίδα.

Δεν έχει υπερδυνάμεις αλλά είναι πολύ γυμνασμένος και χρησιμοποιεί πολλά τεχνολογικά μέσα για να πετύχει τους σκοπούς του. Ο Batman έγινε τόσο δημοφιλής που εκτός από τα κόμικς δημιουργήθηκαν πολλές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και πάρα πολλά παιχνίδια.Ένα από τα παιχνίδια είναι και το slot “Batman” της NextGen το οποίο δίνει την εντύπωση στον παίκτη πως ξεφυλλίζει ακόμη ένα κόμικς.Μόνο που αυτή τη φορά έχει ενεργό ρόλο και προσπαθεί μαζί με τον Batman να σώσει την πόλη Gotham.

Ο κακός σε αυτό το παιχνίδι είναι ο κλασικός εχθρός του Batman, Τζόκερ, όπου προσπαθεί να λεηλατήσει την πόλη. Ο Batman μαζί με τον καλό του σύμμαχο επιθεωρητή Gordon αλλά και με την βοήθεια του παίκτη, προσπαθούν να αποτρέψουν τον Τζόκερ.

Αυτοί είναι οι κύριοι χαρακτήρες που εμφανίζονται σε αυτό το παιχνίδι και πλαισιώνονται από την μηχανή και το αμάξι του Batman, το μπούμερανγκ, το λουλούδι του Τζόκερ και το όπλο του. Το παιχνίδι παίζεται σε πέντε τροχούς και πενήντα γραμμές. Στο background ακούγεται μία περιπετειώδης μουσική και όλα τα γραφικά του παιχνιδιού παραπέμπουν σε ένα κλασικό κόμικς το οποίο θα λατρέψουν οι φαν του Batman και των κόμικς γενικότερα.

Στου Βοσπόρου τα στενά

Στου Βοσπόρου τα στενά

Καρτ ποστάλ από τη Μαδρίτη

Καρτ ποστάλ από τη Μαδρίτη