Ο Μύθος του Ivanhoe

Ο Μύθος του Ivanhoe

12_06_2017_Sbet.jpg

Θα καταφέρει ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος να επιστρέψει στον θρόνο του; Ιστορικές αναδρομές στο νέο φρουτάκι της ELK Studios

O Ιβανόις (Ivanhoe) είναι μυθιστόρημα του Σερ Γουόλτερ Σκότ. Γράφτηκε το 1819 και η δράση του τοποθετείται στην Αγγλία τον 12ο αιώνα. Πολλοί υποστηρίζουν πως αυτό είναι το έργο που αύξησε το ενδιαφέρον του κοινού για τον ρομαντισμό και τον μεσαιωνισμό. Ως τότε, ο περισσότερος κόσμος δεν γνώριζε σχεδόν τίποτα για τον Μεσαίωνα.

Η υπόθεση διαδραματίζεται την περίοδο που ο βασιλιάς της Αγγλίας, Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος, βρισκόταν στους Αγίους Τόπους με τους σταυροφόρους και στο θρόνο της Αγγλίας είχε ανεβεί, προσωρινά, ο ετεροθαλής αδελφός του Ιωάννης ο Ακτήμων.

Ο Ιωάννης για να σφετεριστεί το θρόνο, καταβάλλει κάθε προσπάθεια και υπόσχεται ανταλλάγματα για να κρατηθεί ο Ριχάρδος αιχμάλωτος στην Αυστρία. Εν τω μεταξύ στην Αγγλία όλο και μεγαλώνει η αγανάκτηση εναντίον του Ιωάννη, που καταπιέζει το λαό. Ο Ιβανόις τάσσεται στο πλευρό του Ριχάρδου και φεύγει μαζί του στις Σταυροφορίες. Μια ιστορική περιπέτεια ξεκινάει με τον Ιβανόι να βοηθάει τον Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο να επιστρέψει στο θρόνο του.

Σε αυτή τη συμμαχία μπορούν να συμμετέχουν όσοι είναι φανατικοί των ιστορικών αναδρομών. Το νέο φρουτάκι της ELK Studios με τίτλο «Ivanhoe» μας ταξιδεύει στα χρόνια του Μεσαίωνα όπου υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.  Με φόντο ένα μεσαιωνικό κάστρο, στους τρεις τροχούς του παιχνιδιού εμφανίζονται ζουμερά φρούτα όπως κεράσια, καρπούζια, λεμόνια καθώς και τα αγαπημένα μας τυχερά 7άρια σε κόκκινο και μπλε χρώμα. Τα σύμβολα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φρουτάκι είναι η κορώνα που ταυτίζεται με το wild και η φιγούρα του Ιβανόι που είναι το scatter. Το wild παίρνει τη θέση οποιοδήποτε άλλου συμβόλου εκτός από το scatter.

Το φρουτάκι είναι διαθέσιμο σε συσκευές tablet, smart phones, laptop και σταθερούς υπολογιστές.

 

 

 

Ρουλέτα: Παιχνίδι για αρχάριους;

Ρουλέτα: Παιχνίδι για αρχάριους;

Πέμπτο ματς, 12η φορά σε 25 χρόνια!

Πέμπτο ματς, 12η φορά σε 25 χρόνια!