Ωρα για… ψαλιδάκια!

Ωρα για… ψαλιδάκια!

02_10_2017_Bicicleta.jpg

Το slot Bicicleta είναι το απόλυτο παιχνίδι των ποδοσφαιρόφιλων: Ένα φρουτάκι με διασκεδαστικό gameplay και 3D γραφικά, δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να αγωνιστούν μαζί με κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

Το slot «Bicicleta», το «ψαλιδάκι» δηλαδή, θα ενθουσιάσει τους παίκτες που έχουν αδυναμία στο ποδόσφαιρο. Η εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργείται μέσα στο στάδιο από τα καθαρά γραφικά και τα οπτικά εφέ είναι κάτι στο οποίο έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή η Yggdrasil Gaming, όπως άλλωστε συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια που έχουν την υπογραφή της.

Το Bicicleta διαθέτει ένα διασκεδαστικό gameplay με πολλές λειτουργίες να το ακολουθούν, όπως επιπλέον περιστροφές, στοιβαγμένα wilds και ολόκληρους τροχούς με wilds. Ο παίκτης βιώνει μια ανεπανάληπτη εμπειρία νιώθοντας πως βρίσκεται στο γήπεδο δίπλα σε αγαπημένους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και αγωνίζεται για τη μεγάλη νίκη που θα ανατρέψει τα πάντα στο παιχνίδι.

Λαμία - Πανιώνιος με πριμ 5%*, ενισχυμένες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)!

Η επιτυχία του slot ήταν αναμενόμενη, αφού το ποδόσφαιρο αποτελεί παγκόσμια λατρεία. Άνθρωποι σε κάθε του πλανήτη έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους παίζοντας μπάλα ή απολαμβάνοντας τις αγαπημένες του ομάδες μες στο γήπεδο. Ο κουλοχέρης κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου του 2016, γεγονός που δεν ήταν τυχαίο αν λάβουμε υπόψη ότι από τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου του 2016 διεξήχθη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου με διοργανώτρια τη χώρα της Γαλλίας.

Το φόντο πίσω από τους κυλίνδρους δείχνει ένα γήπεδο γεμάτο φιλάθλους που ακούγονται να πανηγυρίζουν έξαλλα σε κάθε νίκη του παίκτη. Το φρουτάκι διαθέτει πέντε τροχούς στους οποίους εμφανίζονται τέσσερις ποδοσφαιριστές σχεδιασμένοι σε 3D διαστάσεις και στυλ κινουμένων σχεδίων. Ο κάθε ένας έχει τη δική του προσωπικότητα και τα δικά του εξωτερικά χαρακτηριστικά. Επίσης, στους κυλίνδρους παρουσιάζονται και κάποια άλλα εικονίδια σχετικά με το θέμα του παιχνιδιού όπως μπάλες και κύπελλα, καθώς και τα σύμβολα της τράπουλας σε διάφορα χρώματα με τη μορφή ποδοσφαιρικής μπάλας.

Το Bicicleta είναι συμβατό τόσο σε παιχνίδια μέσω σταθερών υπολογιστών και laptop όσο και μέσα από συσκευές tablet και smart phones.

Θρύλοι του blackjack: Tommy Hyland

Θρύλοι του blackjack: Tommy Hyland

H κατάρα του Πεπ

H κατάρα του Πεπ