Παιχνίδι με καλικάτζαρους στους καταπράσινους λόφους της Ιρλανδίας

Παιχνίδι με καλικάτζαρους στους καταπράσινους λόφους της Ιρλανδίας

leprechauns.jpg

Ένα παιχνίδι που διαθέτει πληθώρα χαρακτηριστικών, γραφικά υψηλής ποιότητας και ένα μεγάλο προοδευτικό τζάκποτ. Το φρουτάκι Wish Upon a Leprechaun της Blueprint Gaming υπόσχεται να προσφέρει στους παίκτες μια αξέχαστη παικτική εμπειρία. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα φανταστικό ταξίδι στο «Σμαραγδένιο Νησί» της Ιρλανδίας μέσα από το φρουτάκι «Wish Upon a Leprechaun» που φέρει την υπογραφή της εταιρίας Blueprint Gaming.

Το παιχνίδι Wish Upon a Leprechaun είναι ένας κουλοχέρης που αποτελείται από πέντε τροχούς με τρεις σειρές. Ο παίκτης μεταφέρεται σε ένα μαγευτικό τοπίο που αποτελείται από ένα καταπράσινο λιβάδι και έναν ουρανό πλημμυρισμένο από τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Οι κύλινδροι περιστρέφονται στην πρόσοψη ενός ξύλινου σπιτιού με κεραμίδια και η μουσική υπόκρουση είναι αντιπροσωπευτική της ιρλανδικής κουλτούρας. Στα αριστερά της οθόνης στέκεται ένας μικρός καλικάτζαρος που παρακολουθεί την εξέλιξη του παιχνιδιού κάνοντας διάφορα κόλπα.

Τα σύμβολα που θα συναντήσει ο παίκτης στους τροχούς του Wish Upon a Leprechaun περιλαμβάνουν το λογότυπο του παιχνιδιού, ένα πηγάδι, ένα χρυσό πέταλο και το καπέλο του καλικάτζαρου. Επίσης, εμφανίζονται οι κάρτες της τράπουλας 10, J, Q K και Α που συνιστούν τα σύμβολα με την χαμηλότερη αξία.

Η εικόνα του wild αντιπροσωπεύεται από το ομώνυμο λογότυπο και ένα κέλτικο σύμβολο. Σκοπός του είναι να αντικαθιστά τα υπόλοιπα σύμβολα, εκτός του scatter που αντιπροσωπεύεται από το χρυσό πιθάρι, για να βοηθήσει τον παίκτη να δημιουργήσει συνδυασμούς.

Τρία πιθάρια με χρυσό οπουδήποτε στους τροχούς ένα, τρία και πέντε θα οδηγήσουν στον ειδικό γύρο. Εκεί, αρχικά θα ζητηθεί από τον παίκτη να διαλέξει ανάμεσα σε τρία πιθάρια για να του αποκαλυφθεί μία από τις τέσσερις λειτουργίες. Η κάθε μια κρύβει την δική της ξεχωριστή έκπληξη.

Ο μηχανισμός Lucky Charms μπορεί να εμφανιστεί τυχαία σε οποιαδήποτε περιστροφή του βασικού παιχνιδιού και αυτό που θα συμβεί είναι να επιλέξει ο παίκτης ένα από τα τρία κέλτικα σχέδια που θα παρουσιαστούν.

Το φρουτάκι Wish Upon a Leprechaun διαθέτει το Jackpot King που μπορεί να ενεργοποιηθεί αν προσγειωθούν πέντε σύμβολα Jackpot King στους κυλίνδρους 1 έως 5. Στη συνέχεια, ο παίκτης προσπαθεί να συλλέξει 15 σύμβολα με την εικόνα του στέμματος που θα οδηγήσουν στο King Wheel.

Αγαπημένος του Καμπ Νόου ο Βαλβέρδε της... Αθλέτικ!

Αγαπημένος του Καμπ Νόου ο Βαλβέρδε της... Αθλέτικ!

Γνώρισε τον Odin, τον  Θεό του Πολέμου

Γνώρισε τον Odin, τον Θεό του Πολέμου