Πέτρες που κρύβουν μυστικά...

Πέτρες που κρύβουν μυστικά...

1200px-Stonehenge2007_07_30.jpg

Ταξίδι σε μία άλλη εποχή, ανακαλύπτοντας το μυστικό του Στόουνχεντζ στο slot Secret Of the Stones.

Μερικά από τα μεγαλύτερα μυστήρια που υπάρχουν σε αυτόν τον πλανήτη περιλαμβάνουν τεράστιες πέτρες οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή πολλών μνημείων.

Μέχρι και σήμερα αποτελεί μυστήριο για πολλούς ιστορικούς και επιστήμονες  πως, ένα ανθρώπινο ον μιας παλιάς εποχής χωρίς πολλά τεχνολογικά μέσα, χρησιμοποίησε τόσο μεγάλους λίθους και έκανε δημιουργίες που στέκονται όρθιες μέχρι τις μέρες μας.

Ένα ακόμη ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι  γιατί οι αρχαίοι επέλεγαν αυτές τις πέτρες και όχι μικρότερες και ελαφρύτερες που θα μπορούσαν επίσης να φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα. Μερικά ερωτήματα ενδεχομένως να μην απαντηθούν ποτέ, ωστόσο η NetEnt με το slot Secret of the Stones, στέλνει τον πρωταγωνιστή πίσω στην εποχή του σιδήρου ώστε να ανακαλύψει το μυστικό που κρύβει το Στόουνχεντζ.

Το Στόουνχεντζ είναι ένα μεγαλιθικό μνημείο το οποίο διαμορφώνονταν μέχρι την εποχή του χαλκού και υπάρχουν πολλοί μύθοι και μυστήρια που το περιβάλλουν. Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού μεταφέρεται στην αμέσως επόμενη εποχή, του σιδήρου, όπου με την βοήθεια των Δρυίδων θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό.

Οι Δρυίδες ήταν μία ιερατική τάξη των Κελτών και παρόλο που δεν υπάρχουν στις μέρες μας πολλές πληροφορίες, το slot παιχνίδι της NetEnt εκτιμά πως αυτοί γνωρίζουν το μεγάλο μυστικό. Στον δρόμο για την λύση του μυστηρίου ο παίκτης συναντά πολύτιμους λίθους, δέντρα εποχής, λύκους, κουκουβάγιες, ελάφια και ιερείς που προσφέρουν πολλούς θησαυρούς οι οποίοι την σημερινή εποχή είναι ανεκτίμητοι.

Το παιχνίδι παίζεται σε πέντε τροχούς με 25 γραμμές και περιλαμβάνει φόντο με σύμβολα της εποχής. Ο παίκτης, πρέπει να συναντήσει στο δρόμο του όσο το δυνατόν περισσότερους ιερείς και δέντρα μπορεί.  Αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιο παιχνίδι να μας μεταφέρει σε μία άλλη εποχή, το Secret of the Stones το πετυχαίνει απόλυτα και γι’ αυτό το λόγο είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια της NetEnt.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό, παίζει και η εξαιρετική μουσική υπόκρουση που κορυφώνει το μυστήριο.

 

Φρουτάκια στο Διάστημα

Φρουτάκια στο Διάστημα

Ενα... μυθικό love story

Ενα... μυθικό love story