Ποιοι είναι οι συχνοί αριθμοί στην ρουλέτα;

Ποιοι είναι οι συχνοί αριθμοί στην ρουλέτα;

roulette3.jpg

Υπάρχουν αριθμοί που εμφανίζονται συχνότερα στην ρουλέτα;

Κάθε φορά που κάποιος επιλέγει να ποντάρει στην ρουλέτα πάντα ρίχνει μια ματιά στα νούμερα που είχαν βγει σε προηγούμενες περιστροφές.

Αρκετές φορές θα έχει τύχει να παρατηρήσετε πως κάποιοι αριθμοί βγαίνουν περισσότερες από μία φορές στις τελευταίες γύρες και έτσι αυτόματα αρκετοί παίκτες νομίζουν πως ο συγκεκριμένος αριθμός είναι πιο πιθανό να βγει ξανά.

Η κάθε περιστροφή στην ρουλέτα είναι ανεξάρτητη από τις προηγούμενες και έτσι το αποτέλεσμά της δεν συνδέεται με όσα είχαν προηγηθεί. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν αριθμοί που βγαίνουν πιο συχνά στην ρουλέτα.

Στην ευρωπαϊκή ρουλέτα υπάρχουν 37 αριθμοί και στην αμερικάνικη 38, αφού εκτός από το “0” υπάρχει και το “00”. Σε κάθε περιστροφή ένας αριθμός έχει πιθανότητες μία προς 37 ή μία προς 38 να βγει.

Αν παρατηρήσετε πως ένας αριθμός βγήκε πχ 2 φορές στις τελευταίες περιστροφές δεν σημαίνει πως είναι πιο πιθανό να ξαναβγεί αφού έχετε παρατηρήσει ένα πολύ μικρό δείγμα περιστροφών και τα συμπεράσματά σας δεν είναι ασφαλή. Αν μπορούσατε να δείτε τα στατιστικά αριθμών της συγκεκριμένης ρουλέτας σε εκατομμύρια περιστροφές θα συνειδητοποιούσατε πως τα ποσοστά εμφάνισης του κάθε αριθμού δεν μεταβάλλονται.

Ας μην ξεχνάμε πως η ρουλέτα είναι ένα παιχνίδι καθαρής τύχης και μόνο με συγκεκριμένα συστήματα μπορείτε να ευελπιστείτε πως θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες κέρδους.

 

The Italian Job

The Italian Job

Η μπαγκέτα στους γηπεδούχους κι η «πράσινη» παράδοση

Η μπαγκέτα στους γηπεδούχους κι η «πράσινη» παράδοση