Η πριγκίπισσα Sakura έφτασε

Η πριγκίπισσα Sakura έφτασε

07_05_2017_sakura-fortune.jpg

Το νέο slot σε ταξιδεύει στην μακρινή Ασία, εκεί όπου θα γνωρίσεις την πριγκίπισσα Sakura και μαζί τη μαγεία της Ανατολής! Ένα νέο παραμύθι ξεκινάει με το slot, Sakura Fortune της Quickspin. Το συγκεκριμένο slot ταξιδεύει τον παίκτη στα βάθη της Ασίας, σε ένα ανοιξιάτικο και συγχρόνως μαγικό τοπίο. Τα ανθισμένα δέντρα, σε συνδυασμό με την παραδοσιακή Ιαπωνική μουσική που ακούγεται, τους δράκους και τα παράξενα σύμβολα προετοιμάζουν τον παίκτη για την επόμενη μεγάλη περιπέτεια.

Το συγκεκριμένο slot έχει πέντε τροχούς και κάθε τροχός έχει 4 γραμμές, ενώ εντύπωση προκαλούν και τα wild του παιχνιδιού. Ανάμεσα στα σύμβολα που θα συναντήσει ο παίκτης παίζοντας το Sakura Fortune είναι φυσικά η εντυπωσιακή πριγκίπισσα η οποία έρχεται αντιμέτωπη με κακούς αυτοκράτορες προκειμένου να κερδίσει αμύθητα πλούτη. Επίσης εμφανίζονται αγάλματα, χρυσοί δράκοι, διάφορα σύμβολα και φυσικά οι κακοί αυτοκράτορες αλλά και άλλες ανθρώπινες φιγούρες που μπορεί να εκτοξεύσουν την νίκη του παίκτη.

Το παιχνίδι έχει διαφορετικούς τρόπους για να επιβραβεύσει τον παίκτη και να εκτοξεύσει την νίκη του ή να του χαρίσει δωρεάν περιστροφές.

H όμορφη αλλά άγρια πριγκίπισσα είναι το σύμβολο wild του παιχνιδιού το οποίο μπορεί να περάσει την διασκέδαση σε άλλο επίπεδο αφού εκτοξεύει την νίκη του παίκτη. Αν εμφανιστεί σε έναν από τους τροχούς 2, 3 ή 4 καταλαμβάνει συνήθως και τις 4 γραμμές του παιχνιδιού. Αν το σύμβολο αυτό εμφανιστεί σε δύο τροχούς κατά την διάρκεια μιας περιστροφής τότε ο παίκτης κερδίζει και δύο επιπλέον επιπλέον περιστροφές στις οποίες τα σύμβολα wild μένουν «κολλημένα» στην ίδια θέση.

Αν το σύμβολο της πριγκίπισσας εμφανιστεί σε κάποιον τροχό αλλά δεν καταλαμβάνει και τις 4 γραμμές υπάρχει μια περίπτωση να επεκταθεί αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

«Διαβολική» και Special… παράδοση!

«Διαβολική» και Special… παράδοση!

Αετομαχία σε… αριθμούς

Αετομαχία σε… αριθμούς