Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού

Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού

hugo.jpg

Ένα παιχνίδι που οδηγεί στην ανακάλυψη κρυμμένων θησαυρών. Τα slots Hugo 2 της PlayN’ Go ήρθε για να διασκεδάσει αρκεί να… γλιτώσουν οι παίκτες από τα νύχια της κακιάς μάγισσας...  

Ένα μικρό πλάσμα που λατρεύει την εξόρυξη και αναζητά θησαυρούς είναι ο πρωταγωνιστής του slot «Hugo 2». Τα slots έχουν την υπογραφή της εταιρίας PlayN’ Go και αποτελούν την συνέχεια του πολύ επιτυχημένου παιχνιδιού «Hugo». Ο κουλοχέρης διαθέτει πέντε τροχούς και σε κάθε έναν από αυτούς εμφανίζονται τρεις σειρές από σύμβολα. Τα γραφικά είναι καλοσχεδιασμένα και πίσω από τους διαφανείς κυλίνδρους οι παίκτες μπορούν να διακρίνουν ένα καταπράσινο τοπίο με δέντρα και δυο σιδηροδρομικές γραμμές που χάνονται μέσα σε μια σπηλιά κάτω από την κορυφή ενός βουνού που βγάζει καπνούς.

Παίξε νόμιμα φρουτάκια, και κάθε ποντάρισμα, σε φέρνει πιο κοντά σε σπουδαία δώρα*! Οι νέες αφίξεις της εβδομάδας στα παιχνίδια και η έκπληξη της ημέρας* στο ζωντανό καζίνο!

Τα σύμβολα που κάνουν την εμφάνιση τους στους τροχούς σχετίζονται με το θέμα των slots και περιλαμβάνουν ένα μεγάλο αστραφτερό διαμάντι, ένα σάκο γεμάτο με χρυσά νομίσματα, μερικές ράβδους χρυσού, ένα κλειδί με μια νεκροκεφαλή, ένα μικρό βαγόνι γεμάτο με πέτρες, το καπέλο του Hugo, ένα μοχλό αλλαγής και μια σφυρίχτρα τρένου που βγάζει ατμό.

Το wild του παιχνιδιού είναι ο ίδιος ο Hugo και μπορεί να αντικαταστήσει σχεδόν όλα τα άλλα σύμβολα για να βοηθήσει τον παίκτη να ολοκληρώσει συνδυασμούς. Τα μόνα εικονίδια που δεν μπορεί να πάρει τη θέση τους είναι τα σύμβολα scatter και το φρουτάκι Hugo 2 διαθέτει δύο τέτοια. Ένα είναι το σύμβολο με το κάστορα και το άλλο είναι η κακιά μάγισσα που ονομάζεται Afskyllia.

Η προσγείωση τουλάχιστον τριών συμβόλων scatter/Afskyllia οπουδήποτε στους κυλίνδρους θα ενεργοποιήσει τον μηχανισμό Skull Cavern. Ο παίκτης καλείται να επιλέξει διαδρομές μέσα στο σπήλαιο και να ξεκλειδώσει το δωμάτιο όπου η Afskylia κρύβει το θησαυρό διαλέγοντας το σωστό κλειδί.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

“21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ: 210 9237777”

Η Bundesliga επιστρέφει!

Η Bundesliga επιστρέφει!

Το πρώτο ευρωπαϊκό...

Το πρώτο ευρωπαϊκό...