Ψαρεύοντας με τον καπετάνιο!

Ψαρεύοντας με τον καπετάνιο!

Captain-Cashfall.jpg

Ένα παιχνίδι που προσφέρει ταυτόχρονα δράση και πολλή διασκέδαση. Τα φρουτάκια Captain Cashfall της OpenBet διαθέτει μια ποικιλία χαρακτηριστικών που θα συναρπάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παίκτες.  

Ο καπετάνιος Cashfall δεν είναι ένας συνηθισμένος ψαράς αλλά ένας παράξενος τύπος που αναζητάει τη μεγάλη ψαριά που θα του επιτρέψει να αποσυρθεί από το επάγγελμα. Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να τον βοηθήσουν μέσα από τα φρουτάκια «Captain Cashfall» της εταιρείας OpenBet Gaming.

 

Το παιχνίδι Captain Cashfall διαθέτει πέντε τροχούς με τρεις σειρές. Το σκηνικό μεταφέρει τους παίκτες στο κάτω μέρος του καταστρώματος ενός καραβιού που ανήκει στον καπετάνιο Cashfall με ένα άνοιγμα ακριβώς πίσω από τους κυλίνδρους που επιτρέπει τη θέα στο βυθό της θάλασσας. Υπάρχουν παντού στοίβες από χρυσά νομίσματα ενώ ακούγονται τα βήματα του καπετάνιου που πηγαινοέρχεται καθώς προσπαθεί να φυλάξει τον κρυμμένο θησαυρό του. Στα δεξιά των τροχών υπάρχουν τρεις μετρητές σε κόκκινο, χρυσό και μπλε χρώμα που όταν συμπληρωθούν ενεργοποιούνται ορισμένες ειδικές λειτουργίες οι οποίες προσφέρουν μεγάλες εκπλήξεις*.

Παίξε νόμιμα φρουτάκια, και κάθε ποντάρισμα, σε φέρνει πιο κοντά σε σπουδαία δώρα*! Οι νέες αφίξεις της εβδομάδας στα παιχνίδια και η έκπληξη της ημέρας* στο ζωντανό καζίνο!

Μερικά από τα σύμβολα που περιλαμβάνουν οι κύλινδροι είναι ένα μπλε ψάρι, ένα τιμόνι καραβιού, μία τροχαλία και το λογότυπο του παιχνιδιού Captain Cashfall. Τα χαμηλότερης αξίας σύμβολα είναι οι κάρτες της τράπουλες 10, J, Q, K και A. Το wild είναι η κονσέρβα με τον τόνο και μπορεί να αντικαταστήσει τα υπόλοιπα σύμβολα βοηθώντας να σχηματιστούν συνδυασμοί. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει το σύμβολο με τον καπετάνιο, το σκυλάκι και τη γυναίκα με τα ροζ γυαλιά. Επιπλέον, τα wilds που προσγειώνονται στον τρίτο τροχό επεκτείνονται για να καλύψουν ολόκληρο τον κύλινδρο. Τα σύμβολα scatter που διαθέτει τα φρουτάκια Captain Cashfall είναι τρία. Η γυναίκα με τα ροζ γυαλιά, το σκυλί του καπετάνιου καθώς και ο ίδιος καπετάνιος προσφέρουν μοναδικά έπαθλα όταν προσγειωθούν στους τροχούς κάτω από ειδικές συνθήκες.

Οι εκπλήξεις* συνεχίζονται αφού τα φρουτάκια, εκτός των πολλαπλών μηχανισμών, διαθέτει και τρία προοδευτικά τζάκποτ*. Το λογότυπο του παιχνιδιού Captain Cashfall είναι το κλειδί για το μεγαλύτερο τζάκποτ* του βασικού παιχνιδιού.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις “21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ: 210 9237777”

Συναρπαστικές… εκρήξεις

Συναρπαστικές… εκρήξεις

Ντέλε Αλι, ένας μικρός μάγος!

Ντέλε Αλι, ένας μικρός μάγος!