Συναρπαστικές… εκρήξεις

Συναρπαστικές… εκρήξεις

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ.jpg

Ένα slot με ασυνήθιστο gameplay και pixilated γραφικά που θυμίζουν έντονα ρετρό παιχνίδι. Ο κουλοχέρης Arcade Bomb της Red Tiger προκαλεί εκρήξεις στην οθόνη και στη διάθεση των παικτών.  

Η Red Tiger είναι μια εταιρία η οποία δημιουργεί ενδιαφέροντα παιχνίδια με ασυνήθιστα σύμβολα και πρωτότυπα έπαθλα και το slot με τίτλο «Arcade Bomb» είναι ένα από αυτά. Οι χρονομετρημένες βόμβες εμφανίζονται στην οθόνη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι εκρήξεις τους προκαλούν έναν ωκεανό συναισθημάτων.

Ο κουλοχέρης Arcade Bomb διαθέτει πέντε τροχούς με την οθόνη να καλύπτεται από δεκαπέντε σύμβολα που βρίσκονται σε τρεις σειρές. Ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει πετυχημένους συνδυασμούς από τρία ή περισσότερα σύμβολα του ίδιου είδους που βρίσκονται σε γειτονικούς τροχούς.

Τα σύμβολα που απεικονίζονται στους κυλίνδρους του slot Arcade Bomb είναι κεράσια, λεμόνια, πορτοκάλια, φράουλες, καρπούζια, BARs και καμπάνες. Εκείνα, όμως, που έχουν τη μεγαλύτερη αξία είναι τα 7άρια. Ορισμένα από αυτά τα σύμβολα εμφανίζονται σε μεγάλες κάθετες στοίβες.

Παίξε νόμιμα φρουτάκια, και κάθε ποντάρισμα, σε φέρνει πιο κοντά σε σπουδαία δώρα*! Οι νέες αφίξεις της εβδομάδας στα παιχνίδια και η έκπληξη της ημέρας* στο ζωντανό καζίνο!

Στο slot Arcade Bomb δεν υπάρχουν wilds  ή scatters. Υπάρχει, όμως, μια σειρά από σύμβολα με βόμβες σε έντονα χρώματα που προσγειώνονται στους κυλίνδρους, σε κάθε περιστροφή κλειδώνουν στη θέση τους και στη συνέχεια εκρήγνυνται. Κάθε βόμβα έχει ένα αριθμό που στην ουσία είναι μια αντίστροφή μέτρηση που δείχνει σε πόσες περιστροφές η βόμβα θα εκραγεί. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τύποι βόμβας και η κάθε μια δημιουργεί διαφορετικό μοτίβο έκρηξης. Όταν εκραγεί μια βόμβα τα σύμβολα στο μοτίβο μετατρέπονται στο ίδιο πανομοιότυπο σύμβολο. Επίσης, όλες οι βόμβες που δεν έχουν εκραγεί μέσα στο σχέδιο καταστρέφονται και αυτές. Η ιδανική περίπτωση είναι να δει ο παίκτης περισσότερες από μια βόμβες ίδιου τύπου με τον ίδιο αριθμό να εκρήγνυνται  ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλαπλές εκρήξεις και να γεμίσει την οθόνη με ίδια σύμβολα. Το Arcade Bomb διαθέτει παιχνίδι τζάκποτ* το οποίο ενεργοποιείται τυχαία. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίκτες είναι να περιστρέψουν τους τροχούς.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις “21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ: 210 9237777”

 

Το καλεντάρι του 2018

Το καλεντάρι του 2018

Ψαρεύοντας με τον καπετάνιο!

Ψαρεύοντας με τον καπετάνιο!