Ταξίδι στο Μεσαίωνα

Ταξίδι στο Μεσαίωνα

lucky-fortune.jpg

Τα φρουτάκια Rosella's Lucky Fortune της OpenBet μεταφέρουν τους παίκτες σε ένα μυθικό τοπίο της μεσαιωνικής Αγγλίας όπου όλα είναι πιθανά να συμβούν.  

Ποιος παίκτης δεν θα ήθελε να μάθει καλά νέα για το μέλλον του; Στα φρουτάκια με τίτλο «Rosella's Lucky Fortune» και φέρουν την υπογραφή της εταιρίας OpenBet Games, μια μάντισσα κάνει προβλέψεις αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αλλάξει και τα μελλούμενα με τα εκπληκτικά ξόρκια της.

 

Το παιχνίδι Rosella's Lucky Fortune διαθέτει πέντε τροχούς. Στην οθόνη εμφανίζονται δεκαπέντε σύμβολα σε τρεις σειρές. Αυτό με την μεγαλύτερη αξία είναι η πρωταγωνίστρια του slot, η μάντισσα Rosella, η οποία κάθεται μπροστά από την κρυστάλλινη σφαίρα της στα αριστερά των κυλίνδρων. Στη δεξιά πλευρά υπάρχει ένα καζάνι πάνω από μια φωτιά και αυτό είναι το κουμπί περιστροφής. Τα γραφικά παραπέμπουν σε παραμύθι και το soundtrack έχει την κατάλληλη μουσική για να ταιριάζει με την ατμόσφαιρά του παιχνιδιού.

Ιντερ – Λάτσιο με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα (21+)!

Μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι θα ζητηθεί από τον παίκτη να επιλέξει ένα φύλλο τράπουλας που μπορεί να απεικονίζει ένα τετράφυλλο τριφύλλι ή ένα πέταλο ή ένα τυχερό 7άρι. Αυτό το σύμβολο θα κατακτήσει από εκείνη την στιγμή την δεύτερη θέση στην λίστα με τα πιο σημαντικά σύμβολα. Ο παίκτης ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει αυτό το σύμβολο με κάποιο διαφορετικό. Άλλα σύμβολα που κάνουν την εμφάνισή τους στους κυλίνδρους είναι ένας ήλιος, το χέρι της Χάμσα και τα ειδικά σύμβολα με τους τρεις πολύτιμους λίθους.

Το wild του παιχνιδιού είναι το κόκκινο τριαντάφυλλο και αντικαθιστά τα υπόλοιπα σύμβολα. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να πάρει τη θέση των ειδικών συμβόλων. Στο πάνω μέρος των τροχών υπάρχουν τρεις επιγραφές με ξεχωριστούς γύρους επιπλέον περιστροφών όπου ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Για να ενεργοποιηθούν οι συγκεκριμένες επιλογές χρειάζονται τρεις πολύτιμοι λίθοι στους κυλίνδρους αλλά αυτός που καθορίζει ποιος γύρος θα παιχτεί είναι το χρώμα του λίθου που προσγειώνεται στον πέμπτο τροχό. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Αντίθετα, συνεχίζονται αφού η όμορφη τσιγγάνα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της καθώς οι τροχοί περιστρέφονται για να βοηθήσει τους παίκτες.

* Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

“21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ: 210 9237777”

Ράμος, ο ηγέτης της Βασίλισσας!

Ράμος, ο ηγέτης της Βασίλισσας!

Ζιντάν 2017, ο Πεπ της Ρεάλ!

Ζιντάν 2017, ο Πεπ της Ρεάλ!