Στο πιο διασκεδαστικό τσίρκο

Στο πιο διασκεδαστικό τσίρκο

jack-box.jpg

Τα διασκεδαστικά και αρκετά ενδιαφέροντα slots Jack in the Box αντιπροσωπεύουν ένα από τα καλύτερα slots που έχει παρουσιάσει η εταιρεία Pariplay με μια ποικιλία χαρακτηριστικών και μια ασυνήθιστη διάταξη στους κυλίνδρους.  

Ένα νέο φρουτάκι έχει κάνει την εμφάνιση του στα online slot games με τη δράση να εκτυλίσσεται στο περιβάλλον ενός τσίρκου. Τα slots έχουν τίτλο «Jack in the Box», φέρουν την υπογραφή της εταιρείας Pariplay και θα εκπλήξει τους παίκτες με τον ασυνήθιστο σχεδιασμό του και τα πρωτότυπα χαρακτηριστικά. Η διασκέδαση κορυφώνεται με διάφορα ζώα που εκτελούν τα νούμερα τους ενώ ο κύριος πρωταγωνιστής του slot είναι ένας τζόκερ ο οποίος ξεπηδά έξω από ένα κουτί.

Τα slots Jack in the Box διαθέτουν έξι τροχούς και χρησιμοποιούν μια μη τυποποιημένη διάταξη στους κυλίνδρους. Στην οθόνη εμφανίζονται είκοσι δύο σύμβολα εκ των οποίων τρία εικονίδια βρίσκονται στον πρώτο και στον έκτο κύλινδρο και τέσσερα σε κάθε έναν από τους υπόλοιπους. Συνολικά, παρουσιάζονται δέκα βασικά σύμβολα ενώ υπάρχουν wilds, scatters και ειδικά εικονίδια.

Ένα κουνέλι σε καπέλο, μια αρκούδα, ένας ελέφαντας, ένα λιοντάρι, ένα κύπελλο με ποπ κορν, ένα κανόνι και τέσσερις κάρτες τράπουλας (J, Q, K, A) δημιουργούν τους κερδοφόρους συνδυασμούς. Τα ίδια σύμβολα σχηματίζουν κάθετες στοίβες ενώ όλα, εκτός από τις κάρτες, έχουν τις τεράστιες εκδοχές τους (4x4) οι οποίες καταλαμβάνουν δεκαέξι θέσεις και εμφανίζονται στους τέσσερις κεντρικούς κυλίνδρους.

Παίξε νόμιμα φρουτάκια, και κάθε ποντάρισμα, σε φέρνει πιο κοντά σε σπουδαία δώρα*! Οι νέες αφίξεις της εβδομάδας στα παιχνίδια και η έκπληξη της ημέρας* στο ζωντανό καζίνο!

Ένας άντρας με μουστάκι και καπέλο που διευθύνει την παράσταση στο τσίρκο είναι το wild του Jack in the Box και μπορεί να σχηματίσει από μόνος του συνδυασμούς,  καθώς και να βοηθήσει τον παίκτη. Επίσης, μπορεί να προσγειωθεί και αυτό ως γιγαντιαίο σύμβολο. Μετά από κάθε περιστροφή, όλα τα κουτιά με το ερωτηματικό (Jack in the Box) αντικαθίστανται από το ίδιο σύμβολο που επιλέγεται τυχαία. Το ειδικό εικονίδιο είναι ένα εισιτήριο και εμφανίζεται μόνο στον πρώτο και έκτο τροχό.

Σε αυτό το σημείο ο παίκτης μεταφέρεται στο εσωτερικό του τσίρκου και καλείται να διαλέξει ανάμεσα σε 24 κουτάκια με ερωτηματικό συλλέγοντας λογότυπα που κρύβουν έξι διαφορετικές εκπλήξεις*.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

“21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ: 210 9237777”

Καλάθης, ο... 4D του Παναθηναϊκού!

Καλάθης, ο... 4D του Παναθηναϊκού!

Ντιέγκο Κόστα, στο dna της Ατλέτικο!

Ντιέγκο Κόστα, στο dna της Ατλέτικο!