Ταξίδι σε ανοικτές θάλασσες με… πειρατικό!

Ταξίδι σε ανοικτές θάλασσες με… πειρατικό!

25_09_2017_Loose-Cannon.jpg

Διασκεδαστικό, με καλοσχεδιασμένα γραφικά, το slot Loose Cannon έρχεται από την Microgaming για να ταξιδέψει τους παίκτες σε ανοικτές θάλασσες όπου παρέα με πειρατές θα ανακαλύψουν κρυμμένους θησαυρούς. Το slot «Loose Cannon» μεταφέρει τον παίκτη εκεί που οι πειρατές έχουν την πλήρη κυριαρχία στις θάλασσες. Το παιχνίδι φέρει την υπογραφή της επιτυχημένης εταιρείας Microgaming με σκοπό να χαρίσει διασκέδαση. Στο φόντο των τροχών εμφανίζεται η γαλάζια θάλασσα ενώ ο παίκτης βρίσκεται πάνω σε ένα ξύλινο καράβι γεμάτο με θησαυρούς. Τα γραφικά είναι εκπληκτικά και η μουσική ταιριάζει απόλυτα με το κλίμα του παιχνιδιού.

Το Loose Cannon  χρησιμοποιεί μηχανισμούς όπου χρειάζονται συνδυασμοί  τριών ή παραπάνω συμβόλων σε γειτονικούς τροχούς, οι οποίοι πρέπει ξεκινάνε από τέρμα αριστερά προς τα δεξιά. Στους πέντε τροχούς ο παίκτης θα συναντήσει σύμβολα που σχετίζονται με το θέμα του slot. Η εικόνα με το κανόνι και το λογότυπο «Loose Cannon» είναι το σύμβολο με την υψηλότερη αξία και ακολουθούν μια γυναίκα και ένας άντρας πειρατής. Τα υπόλοιπα σύμβολα είναι ένα μπαούλο με θησαυρούς, ένας χάρτης, ένα ζεύγος από πιστόλια πειρατών, ένα μπουκάλι με ρούμι και μια μαϊμού που κρατάει μια οβίδα.

Το πειρατικό καράβι με τα ανοιγμένα πανιά και το λογότυπο «WILD» έχει το ρόλο του wild. Προσγειώνεται μόνο στον τρίτο τροχό και μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο σύμβολο, εκτός από το scatter. Με τον μηχανισμό Wild Stack, το wild έχει την δυνατότητα να επεκταθεί σε ολόκληρο τον τρίτο τροχό. Τα κανόνια των πειρατικών καραβιών θα ρίξουν τα πυρά τους και σε άλλα σύμβολα στους κυλίνδρους με σκοπό να τα μετατρέψουν σε wilds. Ένα χταπόδι πάνω σε μια πυξίδα είναι το σύμβολο scatter του Loose Cannon. Εμφανίζεται μόνο στους κυλίνδρους 1, 3 και 5. Αν ο παίκτης καταφέρει να το προσγειώσει και στους τρεις τροχούς τότε, τον περιμένει και μια έκπληξη!

Τανγκό με μια Κυρία (vids)

Τανγκό με μια Κυρία (vids)

Μυθολογία είναι και… γυρίζει

Μυθολογία είναι και… γυρίζει