Ταξίδι στα νησιά του Ειρηνικού!

Ταξίδι στα νησιά του Ειρηνικού!

aloha.jpg

Το slot Aloha! Cluster Pays της Net Entertainment αποτελεί ένα υπέροχο μείγμα εφευρετικού σχεδιασμού και μοναδικών χαρακτηριστικών με φόντο ένα τροπικό νησί. Ένα φρουτάκι που ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη!

Με το φρουτάκι «Aloha! Cluster Pays» οι παίκτες θα ταξιδέψουν εικονικά σε κάποιο από τα νησιά του Ειρηνικού με σκοπό να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα. Το παιχνίδι που φέρει την υπογραφή της εταιρείας Net Entertainment διαθέτει αρκετούς δημιουργικούς μηχανισμούς.  Τα γραφικά είναι εξαιρετικά σχεδιασμένα και επικρατεί ένα χαρούμενο και διασκεδαστικό κλίμα στο παιχνίδι. Στα δεξιά των τροχών υπάρχει ένα χαμογελαστό άγαλμα Tiki το οποίο είτε πανηγυρίζει είτε επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες.

Το σκηνικό του slot Aloha! Cluster Pays αποτελούν μια παραλία με καταγάλανα νερά, διάφοροι φοίνικες, ενώ στο βάθος της οθόνης διακρίνεται ένα ενεργό ηφαίστειο. Επίσης, υπάρχουν εναλλαγές του τοπίου ανάμεσα στη μέρα και τη νύχτα. Στους έξι κυλίνδρους εμφανίζονται τρεις μάσκες Tiki σε κόκκινο, πράσινο και μπλε χρώμα, ένας ανανάς, μισή καρύδα, ένα κοχύλι και ένα λουλούδι, ενώ το wild του κουλοχέρη είναι ένα κιβώτιο με ερωτηματικό και μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα υπόλοιπα σύμβολα εκτός από το αυτό με το γραμματόσημο. Κάθε φορά που ο παίκτης δημιουργεί έναν συνδυασμό τα σύμβολα που αποτελούν μέρος του, τυλίγονται στις φλόγες σαν να γίνεται μια μικρή έκρηξη ηφαιστείου.

Όλα σε αυτό το slot περιστρέφονται γύρω από ένα σύμπλεγμα, όπως άλλωστε φανερώνει και ο τίτλος του παιχνιδιού. Σκοπός του παίκτη είναι να καταφέρει να σχηματίσει μια ομάδα από ίδια σύμβολα που ενώνονται είτε οριζόντια είτε κάθετα. Όσο περισσότερα είναι τα πανομοιότυπα σύμβολα τόσο αυξάνεται και το μέγεθος του συμπλέγματος. Οι νίκες έρχονται όταν ο παίκτης συγκεντρώσει τουλάχιστον εννιά όμοια σύμβολα. Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ αφού μπορεί να ενεργοποιηθεί τυχαία ο μηχανισμός Sticky Win ο οποίος κάνει τα σύμβολα που αποτελούν μέρος ενός πετυχημένου συνδυασμού να διατηρούνται στις θέσεις τους ενώ όλα τα υπόλοιπα περιστρέφονται ξανά.  Το Aloha! Cluster Pays είναι διαθέσιμο από σταθερούς υπολογιστές και laptop, συσκευές tablet και smart phones.

Και στο τέλος μόνο ένας… αήττητος

Και στο τέλος μόνο ένας… αήττητος

Ισπανική… κατάρα

Ισπανική… κατάρα