Ταξίδι στην Άγρια Δύση, το νέο slot!

Ταξίδι στην Άγρια Δύση, το νέο slot!

26_02_2017_slot-wild-west.jpg

Το νέο slot που προστέθηκε στο online casino της Sportingbet είναι ένα μοναδικό ταξίδι στις πιο σκληρές ημέρες της Άγριας Δύσης.

Την εποχή που κυριαρχούσε όποιος μπορούσε να τραβήξει πιο γρήγορα το όπλο από τους αντιπάλους του, οι ληστείες στην Άγρια Δύση ήταν καθημερινό φαινόμενο ενώ κανείς δεν ήξερε πώς θα κατέληγε μια βόλτα στο σαλούν της πόλης.

To slot «Wild Wild West: The Great Train Heist» έχει την υπογραφή της NetEnt και παρουσιάζει τέσσερεις κακοποιούς που είναι έτοιμοι να κάνουν την μεγαλύτερη ληστεία τρένου όλων των εποχών.

Η μουσική υπόκρουση θυμίζει γουέστερν ενώ στο φόντο υπάρχει η έρημος της Άγριας Δύσης και ένα τρένο, οπότε είναι βέβαιο πως από το πρώτο λεπτό παιχνιδιού θα μπείτε στο κλίμα.

Για να ξεκινήσουν οι περιστροφές, ο παίκτης πρέπει να πατήσει με το ποντίκι του στον γεμιστήρα ενός όπλου και τότε το… γλέντι ξεκινάει και όσο περνάει η ώρα το τρένο με τον θησαυρό πλησιάζει.

Κάθε φορά που ο παίκτης σημειώνει κάποια μεγάλη επιτυχία, περίστροφα κατακλύζουν την οθόνη και αρχίζουν να πανηγυρίζουν πυροβολώντας στον αέρα.

Το συγκεκριμένο φρουτάκι έχει πέντε τροχούς και τρεις γραμμές και προσφέρει 10 γραμμές πληρωμών.

Το ελάχιστο ποσό που μπορεί κάποιος να ποντάρει σε μια περιστροφή είναι τα €0.10 ενώ το μέγιστο φτάνει τα €100.

Τα σύμβολα που κυριαρχούν είναι τα σήματα που συναντάμε στην τράπουλα: μπαστούνι, κούπα, σπαθί και καρό, οι 4 κακοποιοί, με την γυναίκα της παρέας να προσφέρει τις μεγαλύτερες πληρωμές, τα 7άρια και το θησαυροφυλάκιο.

Στόχος των παικτών για να κερδίσουν δωρεάν περιστροφές είναι να πετύχουν τουλάχιστον τρεις φορές το 7άρι ενώ τα κέρδη εκτοξεύονται όταν εμφανιστούν τουλάχιστον τρία θησαυροφυλάκια σε μια περιστροφή.

Μόλις τα χρηματοκιβώτια κάνουν την εμφάνισή τους ενεργοποιείται το «Pick and Click» και ο παίκτης έχει την δυνατότητα να διαλέξει ένα από αυτά για να πάρει ό,τι κρύβεται μέσα του προκειμένου να κερδίσει μέχρι και 50 φορές το ποντάρισμά του.

Το παιχνίδι προσφέρει επίσης την δυνατότητα για free spins που προκύπτουν όταν σε μια περιστροφή εμφανιστούν τρία ή περισσότερα 7άρια.

Με τρία 7άρια κερδίζεις 10 free spins , με τέσσερα 20 free spins ενώ αν κάποιος είναι αρκετά τυχερός και πετύχει πέντε σύμβολα με 7άρια κερδίζει 30 free spins.

Από το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να λείπει και το σύμβολο Wild το οποίο εκτοξεύει τα κέρδη, ειδικά στην διάρκεια των δωρεάν περιστροφών.

Πάρτε μια γεύση στο video που ακολουθεί και ετοιμαστείτε για την μεγαλύτερη ληστεία τρένου όλων των εποχών.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=E3G01cu1Uks&t=51s

Derby de la… σεντόνι!

Derby de la… σεντόνι!

Ντέρμπι φορμαρισμένων

Ντέρμπι φορμαρισμένων