Το τζακπότ της άγριας φύσης

Το τζακπότ της άγριας φύσης

MegaMoolah.jpg

Τα συναρπαστικά φρουτάκια Mega Moolah προσφέρουν 4 συνολικά τζακπότ Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια με jackpot σε ολόκληρο τον κόσμο των online casinos είναι το Mega Moolah. Ο κυριότερος λόγος της μεγάλης δημοτικότητάς του οφείλεται στο γεγονός ότι προσφέρει τζακπότ εκατομμυρίων και ότι είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια που προσέφεραν προοδευτικό  jackpot.

Το Mega Moolah λαμβάνει χώρα στα βάθη της Αφρικής με την άγρια ομορφιά του ζωικού βασιλείου και το περιβάλλον που θυμίζει πραγματικό σαφάρι να κοσμεί τον τροχό. Για τον παίκτη που ονειρεύεται καλοκαιρινές διακοπές πλάι σε κάθε εντυπωσιακό πλάσμα της Μαύρης Ηπείρου, όπως ζέβρες, λιοντάρια, αντιλόπες και καμηλοπαρδάλεις, τότε το Mega Moolah μπορεί να απεικονίσει πολύ καλά αυτήν την εμπειρία.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι εντυπωσιακά, με τα ζώα που συμμετέχουν στο πάνελ να είναι γεμάτα από χαρακτήρα και προσωπικότητα, ενώ ένα έντονο πορτοκαλί χρώμα δίνει την αίσθηση ενός πραγματικού σαφάρι στην άγρια φύση.

Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι οι 25 συνολικά γραμμές πληρωμών που αποτελούνται από 5 τροχούς και 3 γραμμές. Υπάρχει η δυνατότητα ελάχιστου πονταρίσματος ανά γύρισμα του τροχού και το προοδευτικό τζακπότ είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό.

Προσφέρονται τέσσερα συνολικά προοδευτικά τζακπότ – το Mini Jackpot, το Minor Jackpot, το Major Jackpot και το Mega Jackpot. Η ιδιαιτερότητα του προοδευτικού τζακπότ είναι ότι όσο δεν κερδίζεται τόσο αυξάνεται το ποσό που μπορεί να μοιράσει και μπορεί να φτάσει σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Εκτός από το τζακπότ υπάρχουν ορισμένα ακόμα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι, όπως τα Wilds και τα Free Spins. Το σύμβολο Wild που μπορεί να πετύχει κάποιος παίκτης, εκπροσωπείται από το βασιλιά του ζωικού κόσμου – το λιοντάρι. Το συγκεκριμένο λιοντάρι, βέβαια, είναι απόλυτα φιλικό και μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο σύμβολο εκτός του πίθηκου “ανακατέματος”, έτσι ώστε να δημιουργηθούν περισσότερες νικητήριες γραμμές στον τροχό.

Το παιχνίδι των free spins επιτυγχάνεται όταν εμφανιστούν τρεις μωβ ή κόκκινοι πίθηκοι. Με την εμφάνισή τους ενεργοποιείται η δυνατότητα 15 free spins, όπου τριπλασιάζονται όλες οι επιτυχίες για τον παίκτη.

Η περιοχή του τροχού είναι εύχρηστη και δίνει στον παίκτη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται για να μην αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα στο παιχνίδι του. Το πιο φιλικό πρόσωπο της ζούγκλας που μπορεί να συναντήσει κανείς βρίσκεται στο slot game Mega Moolah.

 

Ντέρμπι… Made in Athens

Ντέρμπι… Made in Athens

To ντέρμπι του ενός… χιλιομέτρου

To ντέρμπι του ενός… χιλιομέτρου