Βουτιά στο απέραντο γαλάζιο!

Βουτιά στο απέραντο γαλάζιο!

aperanto_galazio_41519.jpg

 

To Stellar Jackpots with Dolphin Gold είναι ένα slot παιχνίδι με θέμα τα δελφίνια και αποτελεί μία ανάσα… δροσιάς για τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες.

 Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει τα δελφίνια ως ένα από τα πιο όμορφα θηλαστικά της θάλασσας. Διακρίνονται από τα άλλα ζώα λόγω του υψηλού IQ που διαθέτουν. Είναι απόγονοι θηλαστικών που ζούσαν στην ξηρά, περίπου πριν από 49 εκατομμύρια χρόνια. Χρειάστηκαν πάρα πολλά χρόνια από τότε για να γίνει το δελφίνι πλήρως υδρόβιο ον. Σε αρχαίους πολιτισμούς, όπως τον ρωμαϊκό και τον ελληνικό, τα δελφίνια συμβολίζουν πλάσματα που προστατεύουν και η παρουσία ή η εικόνα τους φέρνει καλή τύχη. Έτσι, δεν είναι περίεργο που πολλές εταιρείες που ασχολούνται με τυχερά παιχνίδια έχουν δημιουργήσει slot με βάση τα δελφίνια.

Μία από αυτές είναι και η εταιρεία Lightning Box η οποία δημιούργησε τα φρουτάκια “Stellar Jackpots with Dolphin Gold”. Αποτελεί μέρος μιας ομάδας παιχνιδιών slot με τίτλο “Stellar Jackpots”. Αυτό σημαίνει ότι η Lightning Box πρόσθεσε στο πρωτότυπο παιχνίδι “Dolphin Gold” πολλά νέα χαρακτηριστικά.  Με φόντο το βυθό της θάλασσας, τα γραφικά δείχνουν εκπληκτικά και έχουν μεγάλη ευκρίνεια. Στοιχεία από τη ζωή στους ωκεανούς, όπως κοράλλια και φυτά, μας μεταφέρουν σε ένα περιβάλλον που επικρατεί το υγρό στοιχείο. Στους τροχούς του slot, ο παίκτης συναντάει συνολικά είκοσι σύμβολα που βρίσκονται στις τέσσερις γραμμές τους. Μερικά από αυτά είναι τα ψάρια, οι θαλάσσιες χελώνες, οι ιππόκαμποι και διάφορα φυτά.  Το μπλε δελφίνι είναι το wild και το scatter στη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού και εμφανίζεται μόνο στους μεσαίους τροχούς. Αν παίξετε το Stellar Jackpots with Dolphin Gold τότε αυτόματα λαμβάνεται μέρος στα τζάκποτ του παιχνιδιού. Υπάρχουν τρία τζάκποτ με τις ονομασίες Mini, Minior και Major που ενεργοποιούνται τυχαία κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε κανονικής περιστροφής.

Τα υπέροχα γραφικά, το εύκολο game play και η ευχάριστη μουσική επιτρέπουν στους παίκτες να παίξουν σε πολύ άνετες συνθήκες.

 

 

 

 

 

 

Sugar Parade!!!

Sugar Parade!!!

Πόσο καλά ξέρεις τη La Liga;

Πόσο καλά ξέρεις τη La Liga;