Ζώντας το παραμύθι του ασχημόπαπου

Ζώντας το παραμύθι του ασχημόπαπου

3b77d3f73b59742412f393cd0d264b14_XL.jpg

Scruffy Duck είναι το νέο slot της NetEnt που μας μεταφέρει σε μια λίμνη γεμάτη πάπιες και μεγάλες εκπλήξεις. Εκεί, που το ασχημόπαπο μεταμορφώνεται σε κύκνο.

Κάπου στην γη υπάρχει ένα καταπράσινο μέρος που φιλοξενεί ένα κοπάδι από πάπιες. Καθεμία έχει την δική της ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και κρύβει τις δικές της εκπλήξεις. Σε αυτό το μέρος μας μεταφέρει το νέο slot της NetEnt Scruffy Duck,  που είναι εμπνευσμένο από το γνωστό παραμύθι με το ασχημόπαπο. Η μουσική χαρακτηρίζεται από εναλλαγές ενώ το φόντο του slot βγάζει μια ηρεμία και μια χαλαρότητα. Το τοπίο αποτελείται από μια λίμνη με κρυστάλλινα νερά, νούφαρα και φυσικά καταπράσινους βάτραχους.

Στο slot υπάρχουν πέντε τροχοί με τρεις γραμμές ο καθένας και στόχος του παίκτη είναι να πετύχει το σύμβολο του παιχνιδιού που είναι το ίδιο το ασχημόπαπο. Πρόκειται για το wild του Scruffy Duck το οποίο μεταμορφώνεται σε κύκνο και καταλαμβάνει ολόκληρο τον τροχό εκτοξεύοντας τις εκπλήξεις του παίκτη. Tα σύμβολα που εμφανίζονται επίσης στο συγκεκριμένο slot είναι αυγά που περιέχουν σύμβολα της τράπουλας όπως ο ρήγας, η ντάμα, ο βαλές και ο άσσος.

Μεγαλύτερη αξία ως σύμβολα έχουν οι πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου παραμυθιού που δεν είναι άλλοι από τα μέλη της παπιο-οικογένειας τα οποία μάλιστα φέρουν μαζί τους δώρα όπως γλειφιτζούρια, ηχοσυστήματα και κινητά τηλέφωνα. Υπάρχουν συγκεκριμένα σύμβολα που αν συνδυαστούν σε μια περιστροφή δίνουν στον παίκτη την ευκαιρία να μεταφερθεί σε ένα άλλο περιβάλλον του slot, και η εξέλιξη αυτή του δίνει την αίσθηση πως αλλάζει πίστα.

Το παιχνίδι πλέον εξελίσσεται σε ένα διαφορετικό σημείο της λίμνης όπου υπάρχουν πέντε πάπιες που πέφτουν στο νερό με το κεφάλι.  Η καθεμία κρύβει μια διαφορετική έκπληξη και ο παίκτης πρέπει να επιλέξει μία από αυτές και να την αναποδογυρίσει για να δει τι επέλεξε.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε συσκευές tablet, κινητά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

 

54 χρόνια χωρίς ήττα!

54 χρόνια χωρίς ήττα!

Θρύλοι του blackjack: Tommy Hyland

Θρύλοι του blackjack: Tommy Hyland