Η επιταγή αγάπης του No Finish Line Athens στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Η επιταγή αγάπης του No Finish Line Athens στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

fg-IMG_0194_cutted.jpg

Την Δευτέρα 12 Ιουνίου, το No Finish Line Athens έγραψε τον δικό του επίλογο με την προσφορά της επιταγής των 25.451,50 ευρώ στην  Ένωση Παιδικών Ιδρυμάτων και Συλλόγων «Μαζί για το Παιδί», στο Metropolitan Hotel. Το ποσό συγκεντρώθηκε χάρη στους δρομείς που έτρεχαν συνεχόμενα επί 5 ολόκληρες ημέρες και νύχτες στον αγώνα, αποτελώντας τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική χορηγία στην ιστορία της Ελλάδας.

Στον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα του κόσμου που έλαβε χώρα για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους, από τις 26 έως τις 30 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, οι συμμετοχές στο σύνολο ξεπέρασαν τις 8.500 διανύοντας 50.903 χιλιόμετρα μέσα σε διάρκεια 90 ωρών.

Η επιταγή παραδόθηκε στον Πρόεδρο του «Μαζί για το Παιδί» κ. Xρήστο Μπαρτσόκα από τους εκπρόσωπους των δύο Μεγάλων Χορηγών, τον Διευθύνοντα Σύμβολο της Sportingbet Γιάννη Καποδίστρια και την υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας της Εθνικής Ασφαλιστικής Μαρία Κόρακα.

Η επικεφαλής της διοργάνωσης του  No Finish Line Athens, Σοφία Κέδε, επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Καπουτζίδη για όλη τη θετική ενέργεια, το Νίκο Κακλαμανάκη και την Κατερίνα Στεφανίδη που είναι απόψε μαζί μας. Όλοι τους είχαν καθοριστική συμβολή στην επιτυχία του αγώνα και βοήθησαν να γίνει μεγαλύτερη και καλύτερη η επικοινωνία του No Finish Line. Θέλω να μεταφέρω τις εντυπώσεις του Νο Finish Line International, το οποίο στην ετήσια συνάντηση του, είπε ότι ο δικός μας αγώνας ήταν το καλύτερο πρώτο No Finish Line που έχει γίνει ποτέ και θέλω να ανανεώσω το ραντεβού για του χρόνου, περίπου στα τέλη Απριλίου για το δεύτερο αγώνα, με τη βοήθεια φυσικά και πάλι του KΠΙΣΝ».

Εκ μέρους της Sportingbet, o Εκπρόσωπος Γιάννης Καποδίστριας τόνισε: «Εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι που είχαμε το προνόμιο να συμμετέχουμε και να τρέξουμε σε αυτή την πολύ όμορφη διοργάνωση, τον αγώνα για το Μαζί για το Παιδί, ελπίζουμε κι εμείς να είμαστε εδώ του χρόνου, πολλά συγχαρητήρια στη διοργάνωση και σε όλους που κατάφεραν να πετύχουν αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Για την Ένωση είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει το έργο της και αυτή η διοργάνωση θα είναι μία μικρή βοήθεια να συνεχίσει σε ακόμα σημαντικότερα πράγματα.»

Ο Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Χρήστος Μπαρτσόκας δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Σοφία Κέδρε και το Γιάννη Νικολάου που πέτυχαν κάτι μοναδικό αλλά και εντυπωσιακό με τη διοργάνωση του No Finish Line. Tα χρήματα αυτά θα διατεθούν σε 10 φιλανθρωπικά σωματεία που δραστηριοποιούνται για το παιδί και αυτό που συνέβη στο ΚΠΙΣΝ ήταν μία μεγάλη προσφορά αγάπης προς το πάσχων παιδί και γι' αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και τους Ολυμπιονίκες μας».

Η Ολυμπιονίκης του άλματος του επί κοντώ και πρέσβειρα του No Finish Line Athens Kατερίνα Στεφανίδη, υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερη στήριξη στην επόμενη διοργάνωση: «Αποτελεί μεγάλη χαρά και υποχρέωση που έχουμε εμείς τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα να βοηθάμε τέτοιες προσπάθειες, πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με παιδιά. Λόγω της διαμονής μου στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπόρεσα να βρεθώ στον αγώνα αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να είμαι εδώ σήμερα. Εύχομαι και υπόσχομαι του χρόνου να είμαι ακόμα πιο κοντά στη διοργάνωση.»

Η βραδιά που γίναμε Πρωταθλητές!

Η βραδιά που γίναμε Πρωταθλητές!

Ρουλέτα: Παιχνίδι για αρχάριους;

Ρουλέτα: Παιχνίδι για αρχάριους;