Ιρλανδία, η εντυπωσιακή

Ιρλανδία, η εντυπωσιακή

jVyi5.jpg

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της χρονιάς, με καταπληκτικά 3D γραφικά και το χαρακτηριστικό Spin Mechanic. Τα φρουτάκια Finn and the Swirly Spin της NetEnt ανεβάζει τα slots σε άλλο επίπεδο.

Το παιχνίδι «Finn and the Swirly Spin» είναι το καινούριο δημιούργημα της εταιρίας Net Entertainment και μπορεί να χαρακτηριστεί μια από τις πιο ζωντανές και καινοτόμες εκδόσεις slots που έχουμε συναντήσει φέτος στα online casino games.

φρουτάκια, μεταφέρουν τον παίκτη σε ένα μαγευτικό μέρος γεμάτο από καλικάντζαρους. Ένας από αυτούς, ο Finn, βρίσκεται στην αριστερή κάτω μεριά των τροχών παίζοντας τη φλογέρα του. Το παιχνίδι είναι πλημμυρισμένο από χρώματα με εξαιρετικά τρισδιάστατα γραφικά και στα σύμβολα περιλαμβάνονται τετράφυλλα τριφύλλια, βελανίδια, καλικάντζαροι, ρουμπίνια, καρδιές και τυχερά πέταλα. Το wild είναι το αστέρι και συμπληρώνει έναν συνδυασμό αντικαθιστώντας όλα τα άλλα σύμβολα που είναι δίπλα του εκτός από το scatter που είναι η εικόνα με το κλειδί.

Πρόκειται για ένα slot με ιρλανδικό θέμα που παίζεται σε ένα πλέγμα 5x5. Τα σύμβολα ακολουθούν ένα σπειροειδές σχέδιο που αρχίζει από την κάτω αριστερή γωνία των κυλίνδρων και καταλήγει στην κεντρική θέση. Η καινοτόμα αυτή διάταξη ονομάζεται spin/swirl. Τρία ίδια σύμβολα στη σειρά είτε κάθετα είτε οριζόντια οπουδήποτε στους κυλίνδρους δημιουργούν έναν συνδυασμό. Ο παίκτης μπορεί ταυτόχρονα να σχηματίσει πολλούς συνδυασμούς. Τα σύμβολα που δημιουργούν έναν συνδυασμό εξαφανίζονται και τα υπόλοιπα μετακινούνται σαν χιονοστιβάδα για να γεμίσουν τον κενό χώρο. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι γνωστό ως «Spin Mechanic». Η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι να μην υπάρχουν περαιτέρω συνδυασμοί.

Στο βασικό παιχνίδι υπάρχουν τέσσερις λειτουργίες οι οποίες ενεργοποιούνται τυχαία. Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν τα φρουτάκια Finn and the Swirly Spin τόσο μέσω σταθερών υπολογιστών και laptop όσο και μέσα από συσκευές tablet και smart phones.

* Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις 21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

 

 

Όροι διαγωνισμού “Meet your Star on Court”

Όροι διαγωνισμού “Meet your Star on Court”

Μια ιστορία για τη... Νέμεσις

Μια ιστορία για τη... Νέμεσις