Κλείνουν οι συμμετοχές για το No Finish Line της Αθήνας!

Κλείνουν οι συμμετοχές για το No Finish Line της Αθήνας!

SB_1200x628_nfl1.jpg

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Διοργανωτές: “Είναι θέμα ωρών να κλείσουν οι λίγες θέσεις που υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες, με την συμμετοχή του κόσμου να αποδεικνύει πως το No Finish Line είναι ένας αγώνας ευαισθητοποίησης που κινητοποίησε και ενέπλεξε ανθρώπους και φορείς που έχουν το ίδιο όραμα: την βελτίωση της κοινωνίας μας μέσω της ενίσχυσης των παιδιών που αποτελούν το μέλλον’’.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 90 ωρών με Μέγα Χορηγό την Sportingbet, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του No Finish Line International, και θα διεξαχθεί παράλληλα με τον ,αγωνιστικού χαρακτήρα, 24ώρο αγώνα. Η εκκίνηση και ο τερματισμός των δύο αγώνων θα ολοκληρωθεί μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000 μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Με ειδικά έπαθλα στο τέλος του αγώνα, θα βραβευθούν τόσο οι πρώτοι δρομείς σε χιλιόμετρα (άνδρες και γυναίκες), όσο και η ομάδα με τη μεγαλύτερη συνεισφορά σε χιλιόμετρα, που αυτόματα σημαίνει και τη μεγαλύτερη κοινωνική προσφορά για την ενίσχυση των παιδικών ιδρυμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες και την προκήρυξη του αγώνα για την εγγραφή σας μπορείτε να βρείτε  ΕΔΩ.

Μουσικοί ήχοι θα δώσουν ρυθμό και παλμό στον αγώνα που θα διεξάγεται επί 90 ώρες συνεχόμενα, ενώ την διοργάνωση και τους δρομείς, στηρίζουν πληθώρα ανθρώπινου δυναμικού και εθελοντές εμψύχωσης.

«Όλοι όσοι θέλουν μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν».

Μία στο Γουέμπλεϊ και μία το… 1990!

Μία στο Γουέμπλεϊ και μία το… 1990!

Κερδίστε διπλά εισιτήρια για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός!

Κερδίστε διπλά εισιτήρια για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός!