Η Sportingbet Επίσημος Χορηγός του «Navarino Challenge»

Η Sportingbet Επίσημος Χορηγός του «Navarino Challenge»

SUP_by-Loukas-Hapsis.jpg

Σεπτέμβριος 2017. Με ιδιαίτερη χαρά, η Sportingbet μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο του online gaming, αποτελεί τον Επίσημο Χορηγό του Navarino Challenge, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 13-15 Οκτωβρίου 2017 στη Μεσσηνία και την Costa Navarino. Το πρόγραμμα της πολυβραβευμένης διοργάνωσης του «Navarino Challenge», περιλαμβάνει ήδη 17 δραστηριότητες που έχουν ως βασικό στόχο την προώθηση του Ολυμπιακού Πνεύματος και Ιδεώδους και του «ευ αγωνίζεσθαι» με την συμμετοχή αθλητών-προτύπων που βοηθούν στην εκμάθηση των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Το «Navarino Challenge» θα πραγματοποιηθεί Υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με την συνδιοργάνωση της Costa Navarino, του The Westin Resort Costa Navarino και της Active Media Group και την στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας.

O κ. Γιάννης Καποδίστριας, εκπρόσωπος της Sportingbet αναφερόμενος στη συνεργασία δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποστηρίζουμε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός όπως το Navarino Challenge, το οποίο διεξάγεται σε όλη τη Μεσσηνία! 

Η Sportingbet διακρίνεται από δυναμισμό, ενέργεια για επίτευξη στόχων, πάθος για τον αθλητισμό, χαρακτηριστικά που αντίστοιχα διέπουν και τη διοργάνωση του Navarino Challenge. Μας κάνει δε, πολύ περήφανους το γεγονός, ότι το Navarino Challenge προωθεί τα οφέλη της άσκησης και σωστής διατροφής με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη στήριξη και την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας».

O διευθύνων σύμβουλος των ActiveMedia και FocusonSports”, Άκης Τσόλης, τόνισε: «Είναι μεγάλη μας χαρά η συνεργασία με μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στο κομμάτι της διαδικτυακής ψυχαγωγίας, την Sportingbet και είναι πολύ σημαντικό οι εταιρείες να προσφέρουν στην Κοινωνία, μέσα από τις χορηγίες τους. Ειδικότερα όταν οι χορηγίες προσφέρονται με αφορμή τον άνθρωπο, αλλά και για τον άνθρωπο. Μας κάνει δε υπερήφανους η συμμετοχή της στο Navarino Challenge, με πολυπληθή ομάδα, αλλά και η ενίσχυση του σκοπού μας, που δεν είναι άλλος από την προώθηση της άσκησης και της σωστής διατροφής που οδηγούν στην καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας.

Η παιδική παχυσαρκία, η μάστιγα της σύγχρονης εποχής, είναι σε τρομερή έξαρση στην ελληνική επαρχία και σκοπός της Sportingbet μέσα από την βραβευμένη αυτή διοργάνωση, είναι η ενημέρωση όλων και η αντιμετώπιση της».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=gi7p-uQez94

Running @ Navarino Challenge / photo by Loukas Hapsis

O Μόγλης σε νέες περιπέτειες

O Μόγλης σε νέες περιπέτειες

Η Sportingbet στηρίζει τη συναυλία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Η Sportingbet στηρίζει τη συναυλία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί»