Μια ιστορία για τη... Νέμεσις

Μια ιστορία για τη... Νέμεσις

SB-Poker-Ti-Na-Min-Kanete.jpg

Δείτε τί συνέβη, όταν ένας παίκτης πόκερ δεν υπολόγισε σωστά τις πιθανότητες και... εκτέθηκε ανεπαρθώτα! Η εικόνα που έχει κάθε ο παίκτης σε ένα τραπέζι είναι πάντα σημαντική γιατί κρίνει το κατά πόσο θα είναι σεβαστός από τους αντιπάλους και για τους προληπτικούς και από την… τύχη.  Ένα τέτοιο περιστατικό είχε συμβεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόκερ το 2008.

Ο Jean-Robert Bellande είναι ένας αρκετά εριστικός παίκτης πόκερ και μετά από μία αύξηση του Ρώσου αντιπάλου του, Sarkis Akopyan, έπαιξε τις λιγοστές μάρκες που του είχαν απομείνει κρατώντας άσσο-ντάμα. Ο Akopyan έκανε ένα οριακό μαθηματικά call με δέκα-εννέα. Μόλις ο Bellande είδε το φύλλο του αντιπάλου του, άρχισε να γκρινιάζει με τους υπόλοιπους παίκτες του τραπεζιού να του λένε να ηρεμίσει καθώς είχε το προβάδισμα για τον διπλασιασμό.

Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 160+ ειδικά στοιχήματα (21+)!

Τα τρία πρώτα φύλλα που άνοιξαν ήταν άσσος-δύο-οκτώ με τον Bellande να κραυγάζει καθώς αύξησε τις πιθανότητες επικράτησής του. Για το τέταρτο φύλλο, παρακαλούσε να μην εμφανιστεί ένας βαλές ή ένα εφτάρι, χωρίς όμως να υπολογίζει καλά ότι υπήρχαν και άλλα φύλλα στην τράπουλα που θα έδιναν κάποιες πιθανότητες στον αντίπαλό του. Στο τέταρτο φύλλο άνοιξε ένα εξάρι και ο Bellande άρχισε να πανηγυρίζει προκλητικά, πιστεύοντας πως κέρδισε την παρτίδα. Μάλιστα, ειρωνεύτηκε και τον αντίπαλό του λέγοντας του, «Σου είπα πόσο όμορφος είσαι σήμερα;» Στην πραγματικότητα, όμως, και μη υπολογίζοντας καλά, όχι μόνο δεν είχε κερδίσει την παρτίδα αλλά είχε μειώσει τις πιθανότητές του από το 94% στο 91%.

Παίξε νόμιμα φρουτάκια, και κάθε ποντάρισμα, σε φέρνει πιο κοντά σε σπουδαία δώρα*! Οι νέες αφίξεις της εβδομάδας στα παιχνίδια και η έκπληξη της ημέρας* στο ζωντανό καζίνο!

Οι υπόλοιποι παίκτες του τραπεζιού, του είπαν πως δεν είχε τελειώσει ακόμη τίποτα, καθώς ένα εφτάρι στο τελευταίο φύλλο θα έδινε την παρτίδα στον αντίπαλό του. Όταν ο Bellande αντιλήφθηκε πως δεν τα είχε υπολογίσει σωστά… σφίχτηκε με όλο το τραπέζι να ξεσπά σε γέλια. «Μην μου το κάνεις αυτό», αναφώνησε την στιγμή που ο dealer άνοιγε το πέμπτο και τελευταίο φύλλο. Κι όμως, ήταν το 7, με όλο το τραπέζι να μην περιμένει αυτή την εξέλιξη η οποία ήρθε κι έδεσε με την προκλητική στάση του Bellande που αποχώρησε εμφανώς… ξενερωμένος από το τουρνουά.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις 21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

 

Ιρλανδία, η εντυπωσιακή

Ιρλανδία, η εντυπωσιακή

Χάμσικ, στα χνάρια του.. Θεού!

Χάμσικ, στα χνάρια του.. Θεού!