Όταν το Χόλιγουντ… έπαιξε πόκερ!

Όταν το Χόλιγουντ… έπαιξε πόκερ!

SB-Poker_movies.jpg

Το πόκερ είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι και, ανά καιρούς, παίκτες δεν θα μπορούσαν να μην γίνουν... σενάριο στο Hollywood. Δείτε πέντε χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

5.Lucky you (2007) Στο Lucky you πρωταγωνιστούν ο Eric Bana, η Drew Barrymore και ο Robert Duvall. Η ταινία μας δείχνει τη ζωή ενός επαγγελματία παίκτη πόκερ, του Huck Cheever, ο οποίος προσπαθεί να κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόκερ και να ξεπεράσει τον θρύλο του πατέρα του.

4.Stuey (2003) Η ταινία «Stuey» βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Stu Ungar. O Ungar θεωρείται ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, έχοντας κερδίσει τρεις φορές τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Τα πάθη του ήταν μεγάλα και πέθανε μόλις στα 45 του χρόνια από χρήση ναρκωτικών ουσιών.  Τον ρόλο του Stu Ungar υποδύεται ο Michael Imperioli.

3.Maverick (1994) Σε αυτή τη ταινία που προτάθηκε για ένα Όσκαρ, ο Mel Gibson υποδύεται τον Bret Maverick, έναν παίκτη πόκερ την εποχή της Άγριας Δύσης. Στην προσπάθειά του να συμμετάσχει σε ένα τουρνουά πόκερ, «μπλέκει» σε τρελές περιπέτειες. Το cast της ταινίας περιλαμβάνει και την Jodie Foster και τον James Garner.

2.Rounders (1998) Ο Matt Damon υποδύεται έναν παίκτη με υψηλές βλέψεις και ο Edward Norton έναν επίσης ταλαντούχο αλλά ριψοκίνδυνο παίκτη με χρέη. Οι δυο τους ρίχνονται στα τραπέζια σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσουν τα χρήματα που χρωστούν.

1.The Cincinnati Kid (1965) Ο θρυλικός Steve McQueeen υποδύεται τον “The Cincinatti Kid” ο οποίος λαμβάνει μέρος σε ένα ιδιωτικό παιχνίδι πόκερ με σκοπό να αντιμετωπίσει τον καλύτερο παίκτη πόκερ του κόσμου και να πάρει τα ηνία.  Η ταινία διαδραματίζεται στις αρχές του 1930 τότε που ο λόγος των αντρών ήταν… υπογραφή και τα παιχνίδια διεξάγονταν σε σπίτια, όπου δεν έλειπαν οι… παρεκτροπές.

Arsen VS Jose – κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια!

Arsen VS Jose – κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια!

Ανεβαίνοντας τον πύργο

Ανεβαίνοντας τον πύργο