Βραχιόλι αντικείμενο του πόθου!

Βραχιόλι αντικείμενο του πόθου!

18_12_2017_SB-Poker-WSOP-Bracelet.jpg

Ένα χρυσό βραχιόλι αποτελεί το απόλυτο όνειρο κάθε παίκτη πόκερ. Δείτε πως από ένα απλό τρόπαιο έχει γίνει το αντικείμενο του πόθου… των παικτών. Στη σημερινή εποχή, όσοι παίκτες ασχολούνται σοβαρά με το πόκερ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σε αυτούς που έχουν κερδίσει χρυσό βραχιόλι από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόκερ και σε αυτούς που δεν έχουν κερδίσει. Ασφαλώς, οι κάτοχοι του χρυσού βραχιολιού συγκαταλέγονται σε μία ελίτ παικτών και οι αναφορές στο όνομά τους συνοδεύονται πάντα από το «κάτοχος χρυσού βραχιολιού». Στη σημερινή εποχή, το χρυσό βραχιόλι αποτελεί όνειρο χιλιάδων παικτών πόκερ και η κατάκτησή του δημιουργεί ένα βαρύ βιογραφικό. Δεν ήταν, όμως, πάντα έτσι τα πράγματα. Όταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόκερ έκανε την εμφάνισή του στο Las Vegas το 1970, δεν υπήρχαν τα βραχιόλια ως τρόπαια. Οι νικητές κέρδιζαν ασημένια κύπελλα. Χρειάστηκε να περάσουν έξι διοργανώσεις μέχρι τα βραχιόλια να λανσαριστούν το 1976. Τα πρώτα χρόνια, ωστόσο, δεν είχαν αποκτήσει το «βάρος» που απέκτησαν τις επόμενες χρονιές.

Μάλαγα – Μπέτις με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)!

Ο κάτοχος δέκα βραχιολιών, Doyle Brunson, δήλωσε πως στην αρχή τα βραχιόλια δεν είχαν και τόση σημασία, ενώ πρόσθεσε πως και ο ίδιος δεν έχει παραλάβει δύο επειδή τότε δεν τα θεωρούσε σημαντικά. Με την πάροδο των χρόνων και την τεράστια άνοδο της διοργάνωσης τα πάντα άλλαξαν. Τα τελευταία χρόνια, χιλιάδες παίκτες από κάθε γωνιά του κόσμου ταξιδεύουν στο Las Vegas για να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόκερ. Η διοργάνωση γνωρίζει τέτοια επιτυχία που την τελευταία δεκαετία διεξήχθησαν αρκετά events και σε διάφορα μέρη του κόσμου. Αυτή η τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης που πλέον είναι η κορυφαία του κόσμου, έκανε ταυτόχρονα και τα βραχιόλια το απόλυτο όνειρο των παικτών.

Εβερτον – Σουόνσι και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει, ακόμα κι αν χάσεις* (21+)!

Το 2008, το χρυσό βραχιόλι του νικητή του Main Event είχε 291 διαμάντια, ζύγιζε 168 γραμμάτια και είχε επίσης 18 καράτια λευκόχρυσου, με την συνολική του αξία να εκτιμάται πως ανερχόταν στα $30.000. To 2010, o Peter Eastgate πούλησε στο eBay το χρυσό του βραχιόλι για εξαψήφιο ποσό κάτι που δείχνει το πρεστίζ που έχουν τα βραχιόλια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πόκερ σήμερα. Ο Phil Hellmuth είναι ο παίκτης με τα περισσότερα χρυσά βραχιόλια, έχοντας κατακτήσει μέχρι τώρα 14 φορές τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.  Από ελληνικής πλευράς, ο Γιώργος Μανούσος, ο Παύλος Ξανθόπουλος και ο Μακάριος Αβραμίδης έχουν κατορθώσει να κερδίσουν το πολυπόθητο χρυσό βραχιόλι.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις "21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ:  210 9237777"

 

Χάμσικ, στα χνάρια του.. Θεού!

Χάμσικ, στα χνάρια του.. Θεού!

Choc des Olympiques στη σκιά της... Παρί!

Choc des Olympiques στη σκιά της... Παρί!