Ολοκληρώθηκε το πρώτο Nο Finish Line της Αθήνας

Ολοκληρώθηκε το πρώτο Nο Finish Line της Αθήνας

image-nfl.jpg

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, ο μεγαλύτερος διεθνής φιλανθρωπικός αγώνας No Finish Line, με Μέγα Χορηγό την Sportingbet. Με τη λήξη του αγώνα 90 συνεχόμενων ωρών προσφέρθηκαν 25.451,5 ευρώ στα Ιδρύματα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με τους δρομείς που έλαβαν μέρος να έχουν διανύσει συνολικά 50.903 χιλιόμετρα, εκ των οποίων τα 698 χιλιόμετρα καλύφθηκαν από την πολύτιμη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα της Sportingbet για χάρη των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Το No Finish Line της Αθήνας ήταν ένας αγώνας εξυγίανσης που δόθηκε από χιλιάδες μετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, με στόχο την καταπολέμιση του υποσιτισμού των άπορων παιδιών τα οποία μεγαλώνουν στην Ελλάδα και χρειάζονται ανιδιοτελή υποστήριξη περισσότερο από ποτέ.

Η σπουδαία διοργάνωση αυτού του αγώνα χωρίς αμφιβολία σηματοδότησε την αρχή ενός πρωτοποριακού κοινωνικού θεσμού αφιερωμένου στα παιδιά, και ήδη αποτελεί ετήσιο σημείο αναφοράς για την κοινωνική ευαισθησία της χώρας μας.

Για την Sportingbet η πιο μεγαλειώδης και συγκινητική στιγμή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από όλες αυτές τις ημέρες ήταν αναμφίβολα η λήξη του αγώνα, όπου μικρά παιδιά βγήκαν μπροστά στη γραμμή τερματισμού με χαμόγελα και γεμάτα ανυπομονησία για να κόψουν την κορδέλα.

Στην τελετή απονομής βρέθηκε ο γαλλικής προέλευσης εμπνευστής του αγώνα Philippe Verdier που δήλωσε πως «κανείς άλλος αγώνας No Finish Line, δεν γνωρίσε την πρώτη φορά διεξαγωγής, τόσο μεγάλη επιτυχία».

Ο  Εκπρόσωπος της Sportingbet Γιάννης Καποδίστριας τόνισε πως

«Ήταν ένας αγώνας χωρίς ανταγωνισμό, ένας αγώνας όπου όλοι περπατήσαμε, τρέξαμε με στόχο να μετατραπούν τα χιλιόμετρα σε χρήματα έτσι ώστε να στηρίξουμε τα άπορα παιδιά της Ένωσης ‘Μαζί για το Παιδί’.

Το No Finish Line της Αθήνας ήταν μία αξιοθαύμαστη προσπάθεια από ανθρώπους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για τα παιδιά».

Εκ μέρους της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ο Πρόεδρος της Χρήστος Μπαρτσόκας δήλωσε «Θέλω να ευχαριστήσω το διοργανωτή Γιάννη Νικολάου που είχε την έμπνευση για τον αγώνα, το Νίκο Κακλαμανάκη που είναι ο επίσημος πρεσβευτής και όλους εσάς που τρέξατε και συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Τα χρήματα αυτά θα πάνε σε παιδιά άπορων οικογενειών για τη σίτιση τους αλλά και σε προσφυγόπουλα.»

Στον αγώνα συμμετείχαν και σπουδαίοι Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές, θέλοντας να προσφέρουν και αυτοί στις άπορες οικογένειες με παιδιά.

Ο πρεσβευτής του αγώνα Νικόλας Κακλαμανάκης έτρεξε με τη σύζυγο και την κόρη του, μαζί με την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου και τα παιδιά της, αλλά και τον Ολυμπιονίκη της Ιστιοπλοϊας στο Ρίο Βύρωνα Κοκκαλάνη. Συμμετείχαν επίσης με τα παιδιά τους, οι Ολυμπιονίκες της κωπηλασίας Βασίλης Πολύμερος και Χρύσα Μπισκιτζή, οι Παραολυμπιονίκες Παύλος Μάμαλος και Κέλυ Λουφάκη, η πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου καθώς και η Εθνική ομάδα βάδην.

 

 

Από τον Ανρί και τον Ζιντάν στον… Μ’ Μπαμπέ!

Από τον Ανρί και τον Ζιντάν στον… Μ’ Μπαμπέ!

Οι βραδιές… εισιτήριο!

Οι βραδιές… εισιτήριο!