Αυτοκράτορας εναντίον Εξάστερου

Αυτοκράτορας εναντίον Εξάστερου

panathinaikos-pappas.jpg

Στο Nick Gallis Hall, Αρης και Παναθηναϊκός ακονίζουν τα… ξίφη τους με έπαθλο το Κύπελλο Ελλάδας.

Παναθηναϊκός – Αρης με πριμ 5%, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

Όταν την δεκαετία του ’80, ο Αρης έκλεινε τον… κόσμο στα σπίτια για τα ματς του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, πήρε το προσωνύμιο «αυτοκράτορας». Βέβαια, οι «κίτρινοι» παραμένουν χωρίς εγχώριο τίτλο από το 2004, όταν κατέκτησαν το Κύπελλο, και πάλι σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδό τους. Απόψε, στο Nick Galis Hall θα ψάξουν το 9ο τρόπαιο Κυπέλλου Ελλάδος, για να «πιάσουν» στη δεύτερη θέση όλων των εποχών τον Ολυμπιακό. Παναθηναϊκός – Αρης διπλό στο 4.00.

Στην κορυφή της λίστας, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με 17 κατακτήσεις, με τους «πράσινους» μάλιστα, να κατακτούν το τρόπαιο σταθερά από το 2012 και μετά, ενώ από το 2005, δεν έβαλαν το Κύπελλο στην τροπαιοθήκη τους, μόνο τη διετία 2010-11. Παναθηναϊκός – Αρης, άσος στο 1.22.

Με 12 τρόπαια, ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο πολυνίκης του θεσμού, με τους Αλβέρτη, Μπατίστ, Τσαρτσαρή και Φώτση να ακολουθούν με 9. Από το… Top 5, μόνο o Φώτσης παραμένει εν ενεργεία, άρα διαθέτει και τα εχέγγυα να μεγαλώσει τη… συλλογή. Αμέσως μετά, έρχονται τα δύο «ιερά τέρατα» του ελληνικού μπάσκετ. Παναγιώτης Γιαννάκης και Νίκος Γκάλης έχουν από 8 τρόπαια έκαστος, πανηγυρίζοντας αμφότεροι 7 με τον Αρη και 1 με τον Παναθηναϊκό. Παναθηναϊκός – Αρης με πριμ 5%, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

Κιτρινόμαυρο σερί, ερυθρόλευκη παράδοση

Κιτρινόμαυρο σερί, ερυθρόλευκη παράδοση

H Πεντάμορφη και το Τέρας: Γίνε πρωταγωνιστής του παραμυθιού

H Πεντάμορφη και το Τέρας: Γίνε πρωταγωνιστής του παραμυθιού